Foto: Harpers Bazaar.com

Se, så like

Dette er ikke Drew Barrymore, men en ny barnestjerne.

Publisert

Steven Spielbergs film «E.T. - The Extra Terrestrial» er 30 år i år og det feires med en nyrestaurert spesialutgave, både på kino og DVD.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Magasinet Harper's Bazaar hedrer regissøren på sin måte, ved å gjenskape flere av øyeblikkene fra hans diverse filmer i en fotoserie av Simon Procter.

Gjenskaper filmene
Blant bildene finner vi Dakota Fanning som gjenskaper en scene fra «Nærkontakt av tredje grad» og Malin Akerman i «Haisommer».

Foto: Nate Beckett / Splash News

Mad Men
Men det mest oppsiktsvekkende bildet er av komikeren og «Mad Men»-skuespiller Kiernan Shipka som til forveksling er helt lik Drew Barrymore fra originalfilmen. Om du ikke gjenkjenner Shipka, er hun den 13 år gamle jenta som spiller Don Drapers datter, Sally, i den populære TV-serien.

Akkurat som Barrymore, viser Shipka nesten en skremmende modenhet i sin tolkning av Don og Betty Drapers opprørske datter. Og som den nå voksne skuespilleren startet hun svært tidlig. Allerede som baby da hun var modell for ulike babyprodukter. Siden hun var 10 år gammel har hun spilt Sally Draper. I fjerde sesong av serien ble hun det som kalles en ordinær rollefigur og ikke bare en gjesterollefigur.

Shipka er dog ikke med i hver episode av «Mad Men».

Foto: UIP

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!