Se hva som skjer når Michelle Obama plutselig kommer inn i bilen

Dette må være James Cordens villeste carpool karaoke så langt.

Publisert

(SIDE2): James Corden har hatt både Justin Bieber, One Direction og en rekke andre superstjerner i bilen, men lite kan vel måle seg med det øyeblikket hvor selveste førstedamen, Michelle Obama, kommer inn bildøra.

For hvem visste vel at Michelle Obama kunne synge en feilfri «Single Ladies» av Beyoncé?

Se videoen øverst i saken!

Vil lage eget smørbrød

Etter at James har kommet over forfjamselsen med at det er selveste Michelle Obama som viser ham rundt på området rundt Det Hvite Hus, begynner de å prate om årene som har gått.

- Hva vil du savne mest ved det å bo her? Er det den døgnåpne og tilgjengelige matserveringen? Spør James.

- Nei, vet du hva, jeg kan faktisk lage utmerkede gode ostesmørdbrød på egenhånd. Det å ha matservering tjuefire timer i døgnet bytter jeg gjerne ut for litt større frihet. Sju og et halvt år med dette er nok, sier Obama.

Kodenavn

Deretter falt praten på sikkerhetsvaktene som alltid følger etter henne og ektemannen rundt omkring. James Corden synes det høres kult med hemmelige kodenavn, og lurer på hvordan de velger hver sine navn når de blir valgt inn i Det Hvite Hus.

- Du får utdelt en bokstav, og så velger du et navn ut fra det. De foreslo Renaissance for meg, så da tok jeg bare det. Jeg la ikke så mye mer i det, sier Obama.

Corden ville på sin side valgt kallenavnet Tiramisu, forteller han.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!