Julianne Nygård aka Pilotfrue i den åttende sesongen av Bloggerne.
Julianne Nygård aka Pilotfrue i den åttende sesongen av Bloggerne. Foto: TV 2

Se de første bildene fra den nye sesongen av Bloggerne: - Frykten for at vi ikke skal lykkes noen gang blir større hver gang vi mislykkes

Den åttende sesongen av Bloggerne er like rundt hjørnet. Her er den første sniktitten.

Publisert

Den åttende sesongen av Bloggerne er snart premiereklar på TV, og denne uken slapp TV 2 den første sniktitten på hva som kommer på TV rett over påske. 

I den kommende sesongen av den populære TV-serien blir vi kjent med tre nye fjes, Julianne Nygård aka Pilotfrue og ektemannen Ulrik som prøver å bli gravide, og treningsblogger Funkygine som skal gifte seg.

I tilllegg blir det gjensyn med Anna Rasmussen aka Mamma til Michelle, Anne Brith, Marna Burøe, best kjent Komikerfrue, Anniken «Annijor» Jørgensen og Kristine Ullebø. 

Les også: Disse profilene er med i den nye sesongen av Bloggerne

Foto: TV 2

- I den åttende sesongen av «Bloggerne kommer vi tettere på livet til noen av landets største nettprofiler. Noe av det vi får følge denne sesongen er forelskelse og kjærlighetssorg, ufrivillig barnløshet, morsrollen og livet på sosiale medier, heter det i en pressemelding fra TV 2. 

Les også: Julianne og Ulrik Nygård skal bli foreldre til en liten gutt: - Vi er overlykkelige

Foto: Paul Weaver / Mediehuset Nettavisen / Privat

Sesongen vil ta for seg flere store begivenheter som allerede har vært mye omtalt i mediene det siste året. 

Foto: TV 2

Jørgine Vasstrand aka Funkygine gifter seg med fotballspiller Morten Sundli, Pilotfrue og Ulrik  er ufrivillig barnløse og vi får følge med på reisen deres med flere forsøk på å bli gravide. 

Foto: TV 2

Mamma til Michelle og forloveden Jan planlegger bryllup og flytter til Oslo, Anniken Jørgensen har gjort det slutt med kjæresten og Anne Brith åpner opp for å gå på date igjen. 

Premieredatoen er nå satt, og får premiere på TV 2 Livsstil 2. påskedag, 2. april.