RØD LØPER: Gigi og Bella Hadid, Zara Larsson og Ava Max på den røde løperen under MTV Music Video Awards.
RØD LØPER: Gigi og Bella Hadid, Zara Larsson og Ava Max på den røde løperen under MTV Music Video Awards. Foto: NTB scanpix / Getty Images

Underholdning

Levende slanger, BDSM og superheltantrekk - slik var den røde løperen under MTV Video Music Awards

Sjekk vår store bildesak!

Publisert Oppdatert

Tradisjonen tro kler kjendisene seg opp i sine villeste og rareste antrekk når de skal på den røde løperen for MTV Video Music Awards (VMAs), og i år var intet unntak.

Mens Ariana Grande (26) ikke uventet stakk hjem med prisen for årets artist, og Taylor Swift (29) fikk prisen for årets video for «You Need to Calm Down», var det mange ikke-nominerte som benyttet anledningen til å få litt oppmerksomhet på den røde løperen.

Tok med levende slange

Youtuberen Tana Mongeau (21) fikk mange reaksjoner for looken hun serverte pressefotografene på den røde løperen, ifølge Cosmopolitan.

Mongeau troppet nemlig opp med en levende slange på utdelingen.

FÅR REFS: Youtuber Tana Mongeau har fått kritikk i sosiale medier etter at hun tok med en levende slange på den røde løperen under VMAs.
FÅR REFS: Youtuber Tana Mongeau har fått kritikk i sosiale medier etter at hun tok med en levende slange på den røde løperen under VMAs. Foto: AFP / NTB scanpix

Magasinet trekker linjer til Britney Spears' opptreden med «I’m A Slave 4 U» fra samme prisutdeling i 2001, hvor også hun hadde med seg en gul slange på scenen.

Reaksjonene har vært negative og overraskende i sosiale medier, og flere lurer på hvorfor og hvordan youtuberen har fått med seg en slange på den røde løperen med hensyn til sikkerheten. I tillegg er mange rasende fordi de mener det er dårlig gjort mot slangen.

«Kan dere forestille dere hvor stresset den slangen er akkurat nå????» spør brukeren @alksndmths på Twitter.

Youtuberen var imidlertid ikke den eneste som hadde tatt med seg et levende reptil på rød løper. Også artisten H.E.R. kom med en slange rundt halsen.

LEVENDE: Artisten H.E.R. dukket også opp med en levende slange på den røde løperen.
LEVENDE: Artisten H.E.R. dukket også opp med en levende slange på den røde løperen. Foto: Reuters / NTB scanpix
FIKK OPPMERKSOMHET: Youtuber og modell Nikita Dragun kom med tre menn i bånd på VMAs.
FIKK OPPMERKSOMHET: Youtuber og modell Nikita Dragun kom med tre menn i bånd på VMAs. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

BDSM-inspirert

Flere hadde valgt å ha med seg «levende tilbehør» på den røde løperen under prisutdelingen. En annen kjendis som vekket oppsikt, var youtuber Nikita Dragun (23).

For de som ikke kjenner henne fra før, er Nikita også makeupartist og modell. Hun er også transperson, og har i flere av videoene sine vært åpen om overgangen fra mann til kvinne.

Med seg på den røde løperen spilte hun tydelig på BDSM med tre menn «i bånd». De hadde på seg solbriller, svarte klær og læraccessoirer.

Enkelte reagerer på stuntet på Twitter:

«Forestill deg en mann gjøre dette mot kvinner, men det er greit, antar jeg?» skriver en bruker.

«Kan dere forestille dere reaksjonene hvis en mann kom ut med kvinner i hundebånd? Dette er bare avskyelig.» skriver en annen.

FRA NABOLANDET: Svenske Zara Larsson på den røde løperen under VMAs.
FRA NABOLANDET: Svenske Zara Larsson på den røde løperen under VMAs. Foto: AFP / NTB scanpix

Nydelig i rosa

Den svenske artisten Zara Larsson (21) valgte en mer tradisjonell rød løper-look og dukket opp alene i en nydelig pudderrosa kjole fra Giambattista Valli med store volanger.

Stjernen hadde fullført looken med sko med stropper og høy hæl og avslappet, utslått frisyre.

NY SVEIS: James Charles matchet sin nye, platinablonde frisyre med helhvitt antrekk under VMAs.
NY SVEIS: James Charles matchet sin nye, platinablonde frisyre med helhvitt antrekk under VMAs. Foto: Reuters / NTB scanpix

Lårhøye støvletter og helvhvitt

Youtuber James Charles (20) liker å kjøre full pakke, og dukket opp i et helhvitt antrekk med asymmetriske, høye støvletter og en bikerinspirert overdel med masse remmer, glidelåser og lenker. Buksene lot han like godt ligge hjemme.

Antrekket matchet også den nye hårfrisyren hans i platinablondt.

Se flere bilder fra kvelden under:

Taylor Swift
Taylor Swift Foto: AFP / NTB scanpix
Modellsøstrene Gigi og Bella Hadid
Modellsøstrene Gigi og Bella Hadid Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images
Blac Chyna
Blac Chyna Foto: Aaron J. Thornton / Getty Images
Ava Max dukket opp i et superheltlignende antrekk.
Ava Max dukket opp i et superheltlignende antrekk. Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images