FOTBALLFANS: Harper er den eneste av Beckham-barna som er like interessert i fotball som pappa David.
FOTBALLFANS: Harper er den eneste av Beckham-barna som er like interessert i fotball som pappa David. Foto: AP / NTB scanpix

Underholdning

Far og datter Beckham koste seg da Norge røk ut av VM

Mens tårene rant hos de norske fotballjentene, sto jubelen i taket for David Beckham og datteren Harper.

Publisert

Norge røk på hodet ut av VM etter å ha blitt banket 0–3 av England i kvartfinalen torsdag. De norske spillerne og supporterne på tribunen var naturligvis både skuffet og lei seg.

Hos motstanderlaget England var det imidlertid god stemning. Den tidligere England-kapteinen David Beckham (44) var på plass på tribunen i Le Havre i Frankrike, og med seg hadde han både datteren Harper Beckham (7) og mamma Sandra Beckham (70).

TRE GENERASJONER: David Beckham tok med seg mamma og datteren på kvartfinalekampen i Frankrike.
TRE GENERASJONER: David Beckham tok med seg mamma og datteren på kvartfinalekampen i Frankrike. Foto: Reuters / NTB scanpix

Trioen så ut til å storkose seg underveis i kampen, og 7-åringen hadde fått seg både en engelsk landslagsdrakt og en fotball.

Harper fulgte engasjert med på kampen, hun pekte, klappet og tok bølgen samtidig som hun spiste godteri.

Det ble mange kommentarer mellom far og datter, og David Beckham kysset Harper flere ganger underveis, både på pannen og på munnen, noe han har fått både kritikk og hyllest for tidligere.

Den tidligere fotballstjernen er svært glad for å dele sin lidenskap for fotball med datteren. Ingen av tre sønnene, Brooklyn (20), Romeo (16) og Cruz (14), er nemlig interessert, noe firebarnsfaren har vært svært lei seg for.

– Harper spiller hver søndag og elsker det. Guttene spiller ikke, og det er hjerteskjærende, fortalte han da han var gjest i talkshowet «The Graham Norton Show» i fjor.

– De har talent, men nå er det Harper det står på. Jeg blir veldig entusiastisk når jeg ser henne spille.

ENGASJERTE: David og Harper Beckham fulgte engasjert med på kampen.
ENGASJERTE: David og Harper Beckham fulgte engasjert med på kampen. Foto: Reuters / NTB scanpix
<b>ENGELSK JUBEL:</b> Norge ble overkjørt av England og tapte til slutt 0–3 for «de engelske løvinnene». 
ENGELSK JUBEL: Norge ble overkjørt av England og tapte til slutt 0–3 for «de engelske løvinnene».  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!