SMELLVAKKER: Kendall Jenner i gjennomsiktig gull.
SMELLVAKKER: Kendall Jenner i gjennomsiktig gull. Foto: Getty Images

Underholdning

Kendall Jenner stjal oppmerksomheten

Feiret motebransjen på The Fashion Awards i London i natt.

Publisert Oppdatert

Kendall Jenner (23) er ikke akkurat redd for å vise frem litt hud. Den vakre Victoria's Secret- engelen og realitystjernen har blitt motebransjens yndling, og det er klart hun skulle være til stede på The Fashion Award i London i natt.

Og for en entré hun gjorde da hun ankom Royal Albert Hall i South Kensington, melder Cosmopolitan. Da Kendall dukket opp på den røde løperen var det bare å trekke inn til siden, for den gjennomsiktige gullkjolen som overlot lite til fantasien, satt som støpt og stjal all oppmerksomhet.

Kjolen var et samarbeid med Swarovski, som også bidrar i Victoria's Secret Fashion Show, hvor Kendall var å se på catwalken tidligere i år.

The Fashion Awards er et årlig arrangement som skal hedre britiske og internasjonale designere og andre som har utmerket seg i motebransjen i året som gikk. Utdelingen ble avholdt for første gang i 1989. Tilstede var også hertuginne Meghan Markle som stolt viste frem babymagen i en sort fløyelskjole.

GULL: Kjolen var et samarbeid med Swarovski som også bidrar på Victoria's Secret Fashion Show, hvor Kendall er engel.
GULL: Kjolen var et samarbeid med Swarovski som også bidrar på Victoria's Secret Fashion Show, hvor Kendall er engel. Foto: Getty Images
ENGEL: Kendall Jenner.
ENGEL: Kendall Jenner. Foto: Getty Images

Det er ikke første gangen Kendall viser hud på den røde løperen. Ta Met Galaen i 2017, for eksempel. Da dukket hun opp i en gjennomsiktig, men likevel svært så classy kjole.

MET GALA 2017: Denne vakre kjolen overlot også lite til fantastien.
MET GALA 2017: Denne vakre kjolen overlot også lite til fantastien.

Det er heller ikke lenge siden hun dukket opp på et arrangement i London, hvor man kunne skimte brystene hennes gjennom kjolen, da hun var tilstede under Longchamps 70-årsjubileum i Paris.

FEIRET LONGCHAMPS: Det tradisjonsrike merket feiret 70 år. Kendall dukket opp i denne kjolen og tok pusten fra alle.
FEIRET LONGCHAMPS: Det tradisjonsrike merket feiret 70 år. Kendall dukket opp i denne kjolen og tok pusten fra alle. Foto: Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.