SMELLVAKKER: Kendall Jenner i gjennomsiktig gull.
SMELLVAKKER: Kendall Jenner i gjennomsiktig gull. Foto: Getty Images

Underholdning

Kendall Jenner stjal oppmerksomheten

Feiret motebransjen på The Fashion Awards i London i natt.

Publisert Oppdatert

Kendall Jenner (23) er ikke akkurat redd for å vise frem litt hud. Den vakre Victoria's Secret- engelen og realitystjernen har blitt motebransjens yndling, og det er klart hun skulle være til stede på The Fashion Award i London i natt.

Og for en entré hun gjorde da hun ankom Royal Albert Hall i South Kensington, melder Cosmopolitan. Da Kendall dukket opp på den røde løperen var det bare å trekke inn til siden, for den gjennomsiktige gullkjolen som overlot lite til fantasien, satt som støpt og stjal all oppmerksomhet.

Kjolen var et samarbeid med Swarovski, som også bidrar i Victoria's Secret Fashion Show, hvor Kendall var å se på catwalken tidligere i år.

The Fashion Awards er et årlig arrangement som skal hedre britiske og internasjonale designere og andre som har utmerket seg i motebransjen i året som gikk. Utdelingen ble avholdt for første gang i 1989. Tilstede var også hertuginne Meghan Markle som stolt viste frem babymagen i en sort fløyelskjole.

GULL: Kjolen var et samarbeid med Swarovski som også bidrar på Victoria's Secret Fashion Show, hvor Kendall er engel.
GULL: Kjolen var et samarbeid med Swarovski som også bidrar på Victoria's Secret Fashion Show, hvor Kendall er engel. Foto: Getty Images
ENGEL: Kendall Jenner.
ENGEL: Kendall Jenner. Foto: Getty Images

Det er ikke første gangen Kendall viser hud på den røde løperen. Ta Met Galaen i 2017, for eksempel. Da dukket hun opp i en gjennomsiktig, men likevel svært så classy kjole.

MET GALA 2017: Denne vakre kjolen overlot også lite til fantastien.
MET GALA 2017: Denne vakre kjolen overlot også lite til fantastien.

Det er heller ikke lenge siden hun dukket opp på et arrangement i London, hvor man kunne skimte brystene hennes gjennom kjolen, da hun var tilstede under Longchamps 70-årsjubileum i Paris.

FEIRET LONGCHAMPS: Det tradisjonsrike merket feiret 70 år. Kendall dukket opp i denne kjolen og tok pusten fra alle.
FEIRET LONGCHAMPS: Det tradisjonsrike merket feiret 70 år. Kendall dukket opp i denne kjolen og tok pusten fra alle. Foto: Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!