TOPPLØS: Sandra Lyng er stolt av coverbildet til sin nye singel, der hun viser fram litt av brystet hun opererte for to år siden.
TOPPLØS: Sandra Lyng er stolt av coverbildet til sin nye singel, der hun viser fram litt av brystet hun opererte for to år siden. Foto: Fotograf: Bard Lunde

Sandra Lyng om nakent coverbilde: -  Dette er en del av min historie og den har gjort meg sterkere

Viser frem brystet hun opererte for to år siden.

Publisert

(SIDE2): For to år siden måtte Sandra Lyng  fjerne fire svulster fra brystet. De var godartede svulster, heldigvis, men Sandra innrømmet likevel at hun synes det var tøft.

- I dusjen begynner jeg å gråte, det ser så stygt ut. Jeg føler meg så fæl, sa Sandra, som på det tidspunktet var på TV med realityserien «Sandra Usensurert».

Se video nederst i saken!

Ville ikke skjule det

Nå, to år senere, stiller Sandra toppløs på coverbildet til sin nye singel, «Night After Night». Sandra forteller at bildet ble valgt ut fordi hun synes det er fint, men innrømmer at det er en spesiell grunn til at hun valgte akkurat den poseringen.

- Jeg ville «eie» det som for meg var noe vanskelig, og valgte derfor å ta det bildet på fotoshooten. I stedet for å skjule det og skjemmes over det, så ville jeg gå helt andre veien og si: Dette er en del av min historie og den har gjort meg sterkere, sier Sandra til Side2.

LYKKELIG: Sandra Lyng på Kjendisgallaen sammen med sin nye kjæreste, Lasse Joachim Langerud.
LYKKELIG: Sandra Lyng på Kjendisgallaen sammen med sin nye kjæreste, Lasse Joachim Langerud. Foto: Katinka Sletten

bloggen sin forklarer hun at hun i lang tid etter operasjonen slet med dårlig selvtillit, og ble veldig bevisst sin egen kropp. Men med tiden innså hun hvor heldig hun var som tross alt var frisk, og at brystenes utseende egentlig betydde lite.

«Det er mange kvinner som har gått igjennom denne type operasjoner. Jeg har ingenting å klage på. Jeg er frisk,» skriver hun.

Les Sandras blogg her.

Fått et mer avslappet forhold til egen kropp

Nå er hun kjempefornøyd med coveret, og gleder seg til singelen kommer ut på fredag. På bildet har de plassert logoen over arret, som uansett ikke er like tydelig mer.

- I dag har jeg det kjempefint. Operasjonen gjorde at jeg fikk et mer avslappet forhold til kroppen min, den er OK akkurat som den er.

- Hvilken melding ønsker du å sende til unge jenter med dette coverbildet?

- Vær stolt av den kroppen du har!

Se video fra «Sandra Usensurert», der hun forteller om operasjonen:

Screen9na04

LES OGSÅ: Kjendisene glitret på kjendisgalla

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!