TØFT: Sandra Bullock slet med å holde tårene tilbake under innspillingen av den kritikerroste Netflix-filmen «Bird Box».
TØFT: Sandra Bullock slet med å holde tårene tilbake under innspillingen av den kritikerroste Netflix-filmen «Bird Box». Foto: Theo Wargo / Staff / Getty Images

Underholdning

Sandra Bullock hylles for sin rolle i den skremmende Netflix-thrilleren - brast i gråt under innspillingen

Småbarnsmamma Sandra Bullock fikk kjenne på en mors mareritt i filmen «Bird Box». Så tøft var det at hun slet med å holde tårene tilbake.

Publisert

Sandra Bullock (54) er en av verdens mest ettertraktede skuespillere, og takler både humoristiske og dramatiske roller.

I Netflix-thrilleren «Bird Box», som ble romjulens desidert største filmsnakkis, spiller Bullock en alenemamma som gjør alt i sin makt for å redde to barn ved å møte flere av sine aller største frykter.

FRYKT: Sandra Bullock spiller moren Malorie i filmen, og hun kjemper for å holde barna i live når en mystisk kraft får mennesker til å ta sine egne liv.
FRYKT: Sandra Bullock spiller moren Malorie i filmen, og hun kjemper for å holde barna i live når en mystisk kraft får mennesker til å ta sine egne liv. Foto: Netflix

Som småbarnsmamma fikk 54-åringen kjenne på hele følelsesregisteret under innspillingen, og spesielt én scene har satt sine spor.

– Når Trevante Rhodes rollefigur Tom sier til meg at jeg må elske barna, selv om jeg kan miste de, begynte jeg å gråte hver gang. Om man tenker man over det han sier, så sier han at man må slippe taket og elske sine barn kjempehøyt, selv om de kan dø. Jeg kan ikke engang tenke på det uten å begynne å gråte, sier hun til Independent.

SA FØRST NEI: Både Sandra Bullock og den danske regissøren Susanne Bier sa først nei til å gjøre «Bird Box» da de leste manuset for syv år siden.
SA FØRST NEI: Både Sandra Bullock og den danske regissøren Susanne Bier sa først nei til å gjøre «Bird Box» da de leste manuset for syv år siden. Foto: Isa Foltin / Contributor / Getty Images

Har blitt mer redd enn tidligere

Sandra har barna Louis (8) og Laila (5), og etter at hun ble mamma innrømmer hun at hun har blitt mer redd enn før.

– Min største frykt er at noe skal skje med barna mine, og jeg er helt overbevist om at har blitt verre etter at jeg ble mamma, forteller en åpenhjertig Sandra til Independent.

Les også: Sandra Bullock har blitt mamma igjen

Bullock er en av verdens mest ettertraktede skuespillere, men det aller viktigste for henne er å være en god mamma.

– Jeg har nå forstått hvordan det føles å være redd hver eneste dag. Jeg elsker barna mine så mye at jeg nesten er litt nevrotisk når det gjelder alt som skjer ute i verden. Jeg lurer ofte på om jeg er en god mor, sa hun i et TV-intervju i desember, skriver HELLO! Magazine.

I litt over tre år har vakre Sandra vært kjæreste med Bryan Randall (53). Hun forteller at han heldigvis er noe roligere enn henne.

– Han tar det mer med ro. Men jeg er så redd og jeg må gjøre absolutt alt jeg kan for å beskytte de to fantastiske barna jeg har fått lov til å oppdra, sier hun i intervjuet.

LYKKELIGE: De siste tre årene har Sandra vært kjæreste med Bryan Randall.
LYKKELIGE: De siste tre årene har Sandra vært kjæreste med Bryan Randall. Foto: Jackson Lee / Contributor /Getty Images

Dette er Bird Box

Premiere på Netflix 21. desember 2018

Med: Sandra Bullock, Sarah Paulson, John Malkovich, Trevante Rhodes.

«Bird Box» er basert på John Malermans roman med samme tittel. Sandra Bullock spiller hovedrollen som alenemammaen Malorie som gjør alt hun kan for å beskytte to barn når fremmede krefter driver mennesker til å ta sine egne liv. For å overleve må de bruke bind for øyene og bli utsatt for sine aller største frykter.

Ifølge Netflix ble filmen strømmet av hele 45 millioner seere i uken etter den ble lansert.

NERVEPIRRENDE: Sandra Bullock gir alt når hun skal redde to barn i filmen «Bird Box».
NERVEPIRRENDE: Sandra Bullock gir alt når hun skal redde to barn i filmen «Bird Box». Foto: Netflix

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!