Sandra Bullock er blitt mamma igjen

Sandra Bullock har adoptert.

Publisert

(SIDE2): Sandra Bullock har adoptert en liten jente.

Fra før av har hun Louis på fem år. Hun og hennes daværende ektemann, Jesse James, adopterte Louis sammen, men ekteskapet gikk i oppløsning og Bullock gjennomførte adopsjonen alene.

- Ment å være her

Nå har hun adoptert tre år gamle Laila etter at Laila har vært i fosterhjem hos stjernen nesten siden hun ble født.

- Når jeg ser på Laila, er jeg ikke i tvil om at hun var ment å være her. Jeg kan si dere at de rette barna kom til meg på rett tid, sier Bullock til People.

Bullock gjennomførte adopsjonen for en god stund siden, men deler sin historie nå for å sette søkelyset på fosterhjemssituasjonen og adopsjon i USA.

Hele prosessen startet da Laila var nesten nyfødt.

- Det har tatt mye tid, krevd mye tålmodighet. Laila var redd da hun kom til oss, så vi har brukt mye tid på å forsikre henne om at jeg og Louis ikke går noe sted, sier Bullock.

Redd Bullock

Overfor People avslører Sandra Bullock at hun var livredd for at hennes stjernestatus skulle forhindre at hun fikk gå fra fostermor til adoptivmor.

Hun hadde nemlig dyrt og hellig lovet at hennes status ikke skulle gå utover et sårbart barn.

- En gang måtte vi dra på legevakten alle tre. Og uten min vitende var det en fotograf som tok bilder av oss. Dagen etter ble jeg gjort kjent med at bildene ble solgt til høystbydende på verdensmarkedet, og jeg måtte sette i gang alt av advokater for å hindre at de kom ut.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!