SAMANTHA MARKLE: I helgen prøvde hun å forsones med halv-søsteren.
SAMANTHA MARKLE: I helgen prøvde hun å forsones med halv-søsteren. Foto: Getty Images

Kongelig

Samantha Markle avvist utenfor Kensington Palace

Handlet i stedet Meghan- og Harry suvernirer.

Publisert Oppdatert

Feiden mellom Meghan Markle (37) og hennes halvsøster, Samantha Markle (52) nådde et trist bunnpunkt i helgen.

Samantha og Meghan har visstnok aldri stått hverandre særlig nær, men siden Meghans forlovelse og senere bryllup har det vært langt fra stille fra søsteren som har kommet med en rekke nedsettende karakteristikker.

Samantha mener nemlig at verken svigerfamilien eller Meghan har behandlet Thomas Markle (74) (Meghan og Samanthas far) spesielt bra, etter at han ble forhindret fra å føre sin datter til alters, grunnet en hjerteoperasjon.

Noen av kallenavnene Samantha har brukt har brukt er «Cruella de Vil», «Duch-ass» og «The Duchess og Nonsense», i følge australske news.com. Denne oppførselen har blitt møtt med en mur av taushet fra Kensington Palace.

Samantha har i følge nettstedet også bedt om unnskyldning for sin oppførsel. Det varte åpenbart ikke så lenge.

I helgen tok hun den helt ut og fløy til London etter å på forhånd ha advart Kensington Palace om at hennes oppførsel ville eskalere, skriver Daily Mail.

Det resulterte i en svært pinlig serie med paparazzibilder (se lenke under), der Samantha som er diagnistisert med MS, ble trillet opp til porten foran Kensington Palace av sin partner, i et tappert forsøk på å slippe inn. Det gjorde hun ikke, men fikk overlevert et brev til Meghan som hun håper vil finne veien til søsteren.

Se bildene av Samantha Markle her.

Da hun innså at hun ikke slapp inn, gikk hun til en souvernirbutikk i nærheten og kjøpte kongelig merchandise, blant annet Meghan og Harry-masker.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!