Salma Hayek løy til mannen om at hun var utro

Sannheten var langt mer søt og uskyldig.

Publisert

(SIDE2):Skuespiller Salma Hayek er blant gjestene i denne ukens «the Graham Norton-show». Her snakker hun blant annet om hvor engasjert hun er i å redde etterlatte dyr.

- Jeg har lovet mannen min at jeg skal slutte, fordi nå har vi 10 hunder, fire papegøyer, hester og katter. De kommer til meg, noe han ikke tror på. Da jeg filmet i Bulgaria kom det en liten etterlatt valp til meg og jeg måtte ta ham til meg. Jeg var redd for hvordan jeg skulle fortelle det til mannen min, så jeg kom på en genial idè om at jeg skulle late som om jeg hadde en affære - så da han fant ut om hunden, og at jeg ikke var utro, så ville det føles bra, sier Hayek i showet og utdyper:

- Så jeg sa til ham at vi måtte snakke sammen om noe viktig, noe jeg aldri gjør. Jeg sa: «Jeg er så lei meg for å fortelle deg dette, men jeg har vært så stressa, trøtt og ensom og jeg har gjort noe fælt. Du må være så snill å forstå meg.» Og da sa han med en gang: «Ikke si at du har tatt til deg enda en hund». Jeg ble så skuffa over at jeg er så forutsigbar!

Hayek snakker også om den tidligere rollen sin som den meksikanske maleren Frida Kahlo fra filmen «Frida», merkelige møter med fans og tatoveringer. Sistnevnte tema deler hun med Frasier-skuespiller Kelsey Grammer. Se deres historie om tatoveringer i videoen øverst i saken.

Foruten Grammer og Hayek gjester den britiske skuespilleren Tamsin Greig, komiker Rhod Gilbert og artisten Alicia Keys «the Graham Norton show» søndag på BBCBrit klokken 22.00.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!