SØKKRIK: Kylie Jenner har penger så det holder, og er den nest rikeste i Kardashian/Jenner-klanen, bak storesøster Kim Kardashian. Her er den unge trendsetteren på Met-gallaen i 2017. 
SØKKRIK: Kylie Jenner har penger så det holder, og er den nest rikeste i Kardashian/Jenner-klanen, bak storesøster Kim Kardashian. Her er den unge trendsetteren på Met-gallaen i 2017.  Foto: Photo by Jackson Lee/FilmMagic/Getty Images

Så stor er formuen til Kylie Jenner

Og her får det yngste medlemmet av Kardashian-/Jenner-klanen inntektene sine fra.

Publisert

Kylie Jenner (20) har fått til mye til tross for sin unge alder. It-jenta ble kjent for de fleste gjennom TV-serien Keeping Up With The Kardashians, som har fulgt henne, søstrene og store deler av Kardashian-/Jenner-klanen siden 2007. 

I 2017 ble hun det yngste navnet på inntektslisten til Forbes, og ble listet med en inntekt på 41 millioner dollar eller 331 millioner norske kroner.

Ifølge Time hadde Kylie Jenner en formue på 50 millioner dollar, eller 403 millioner kroner, i 2017. 

Forbes skriver at inntektene hennes kommer fra sponsede produktomtaler, familiens TV-show, sminkemerket og kleskolleksjonen hennes.

Travis Scott og Kylie Jenner under Met-gallaen 2018.
Travis Scott og Kylie Jenner under Met-gallaen 2018. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Suksessfullt sminkemerke

I 2016 grunnla Kylie Jenner sitt eget sminkemerke, Kylie Cosmetics. Hun har gjort stor suksess de siste par årene med sine lipkits, som i senere tid har blitt utvidet til hele sminkekolleksjoner.

View this post on Instagram

LA Velvet Liquid #LipKit ✨ @cassydaraiche

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

View this post on Instagram

@kyliecosmetics 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ifølge Time hadde makeupmerket en inntjening på svimlende 386 millioner dollar i 2017 - noe som tilsvarer 3,1 milliarder norske kroner. WWD spår at selskapet vil være verdt en milliard dollar innen 2022. 

Har fått egen spinoff-serie

Kylie er også den første i søskenflokken som har fått sin egen spinoff-serie - Life Of Kylie. Serien har foreløpig fått én sesong. 

Kylie Jenner er den yngste datteren til Kris Jenner og Caitlyn Jenner. Hun har over 109 millioner følgere på Instagram og skal også være den mest fulgte personen i verden på Snapchat. 

Kylie Jenner og Travis Scott sammen med datteren Stormi Webster på Snapchat. 
Kylie Jenner og Travis Scott sammen med datteren Stormi Webster på Snapchat.  Foto: Skjermdump / Snapchat

1. februar 2018 ble Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott (26) foreldre til en liten jente - Stormi Webster. De holdt graviditeten skjult for omverdenen helt til fødselen var overstått. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!