Så mye koster det å leie «Paradise Hotel»

- Man må være villig til å svi av en formue om man skal være der på ferie, sier TV3s pressesjef.

Publisert

(SIDE2): 14. mars er det sesongpremiere på Paradise Hotel og allerede før programmet vises på TV har det fått mye oppmerksomhet.

Denne uka ble de første deltakerne avslørt, og tidligere ble det kjent at artist Sandra Lyng står bak «Paradise»-låt med sangen «Moonrise».

Paradise-Øystein har allerede uttalt at «jentene har ikke sjans til å motstå meg».

Screen9na04

To av jentene er ganske sikre i sin sak i år.

Paradise-deltaker: - Jeg klarer ikke å ligge med noen som ikke betyr noe, sier Imme til Side2.

I tillegg så er det i år et splitter nytt «Paradise Hotel».

- Det nye hotellet heter Casa Occidente, ligger på toppen av et lite fjell og er en arkitektonisk perle der både huset og bassenget er som et smykke, har pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, tidligere uttalt til Side2.

Screen9na04

Hollywoodstjerner har bodd der

Det er liten tvil om at Casa Occidente er et lekkert sted og du har faktisk selv mulighet til å bo på «Paradise Hotel».

- Det er riktig at det går an å leie «Paradise Hotel» privat, eller «Sol de Occidente» som det heter når det ikke er Paradise Hotel-innspilling, sier pressesjef i MTG TV og TV3, Line Vee Hanum, til Side2.

PRESSESJEF Line Vee Hanum.
PRESSESJEF Line Vee Hanum. Foto: (MTG TV)

- Det er et eksklusivt sted, som blant annet Hollywoodstjerner har bodd på, så man må være villig til å svi av en formue om man skal være der på ferie, forteller pressesjefen.

En halv million kroner for én uke

Ifølge nettsidene til Casa Occidente koster én natt på «hotellet» 7350 amerikanske dollar, nærmere bestemt 64.000 norske kroner!

Én uke i «Paradise-land» koster 51.450 amerikanske dollar, altså nærmere en halv million norske kroner med en prislapp på cirka 448.000 kroner.

Prisene på nettsiden er oppgitt uten skatter og avgifter på 18 prosent.

Med i prisen er det blant annet inkludert en egen kokk, butler, to hushjelper/tjenestepiker og en gartner/bassengansvarlig. Huset tilbyr seks soverom med seks kingssize-senger og det oppgis at villaen har maks kapasitet på 12 personer.

I MEXICO: Det er fullt mulig å leie Paradise Hotel, men det koster skjorta!
I MEXICO: Det er fullt mulig å leie Paradise Hotel, men det koster skjorta! Foto: (TV3)

Blir du lei av å ligge på solsengene foran bassenget finnes det flere tilbud i nærheten man kan benytte seg av som for eksempel rideturer, tennisbane og vannsportsaktiviteter. Man har også tilgang til sin egen private badestrand.

Avslører ikke budsjettet

Hva MTG TV  og TV3 betaler for å leie det eksklusive stedet i forbindelse med innspillingen av «Paradise Hotel», som er på cirka 2,5 måneder, vil pressesjefen derimot ikke si noe om.

- Vi kommenterer ikke budsjettet for «Paradise Hotel», men å leie huset til en TV-innspilling er en helt annen sak enn å leie det privat, sier Vee Hanum.

- Det er imidlertid ingen tvil om at det er viktig å legge litt penger i location. «Paradise Hotel» skal være et eksklusivt sted å være på og å se på!

Se bilder fra hotellet her:

Solsenger og basseng - Paradise Hotel 2016
Solsenger og basseng - Paradise Hotel 2016 Foto: (TV3)
Bungalow - Paradise Hotel 2016
Bungalow - Paradise Hotel 2016 Foto: (TV3)
Foto: (Alegria - Paradise Hotel 2016)
Foto: (TV3)
Foto: (TV3)
Foto: (TV3)
Foto: (TV3)

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!