FORELSKET ELLER IKKE: Ifølge kilder skal Brad Pitt være lykkelig forelsket i skuespillerkollega Charlize Theron, mens andre kilder hevder at ryktene bare er tull.
FORELSKET ELLER IKKE: Ifølge kilder skal Brad Pitt være lykkelig forelsket i skuespillerkollega Charlize Theron, mens andre kilder hevder at ryktene bare er tull. Foto: Jim Spellman / Steve Granitz / Contributor / Getty Images

Underholdning

Rykteflom rundt Brad Pitt og Charlize Theron: Superstjernene i het flørt?

Fans håpet at Brad Pitt og Jennifer Aniston skulle finne tilbake til hverandre. Nå svirrer ryktene rundt om han har funnet tonen med en annen skuespillerstjerne.

Publisert Oppdatert

Skuespiller Brad Pitt (55) har vært singel siden den dramatiske skilsmissen fra Angelina Jolie (43) høsten 2016.

Det har derimot ikke manglet på påståtte romanser for kjekkasen, og mange fans hadde nok håpet på en gjenforening mellom Brad og ekskona Jennifer Aniston (49).

Les også: Brad Pitt snakker ut om alkoholmisbruk som førte til skilsmissen

Foreløpig ser drømmegjenforeningen ut til å la vente på seg. Nå ryktes det nemlig at Brad har falt for sin smellvakre skuespillerkollega Charlize Theron (43).

Det var i forrige uke at de to skal ha blitt observert sammen på et arrangement i Los Angeles, og stemningen mellom skal etter sigende ha vært svært flørtete, skriver The Sun.

– Armen hans var rundt henne, og på et tidspunkt blunket han til henne. Det virker som Brad er på et godt sted og de så begge lykkelige ut, sier en kilde. Skuespillerduoen skal ifølge nettstedet ha møttes gjennom Therons ekskjæreste, Sean Penn (58).

– Brad og Charlize har vært venner i lengre tid, og møttes ironisk nok gjennom Sean, men den siste tiden har ting utviklet seg mellom de to. De har datet hverandre i litt over en måned, sier en kilde nær paret til The Sun.

Les også: To år etter sjokkbruddet mellom «Brangelina»

Til tross for at ryktene har svirret heftig den siste tiden, så er det også kilder som hevder at ryktene ikke stemmer.

– De har ikke vært sammen i det siste, og de har heller aldri datet. Meldingene om at de har noe på gang, er falske, sier en kilde til People.

Hverken Pitt eller Theron har foreløpig kommentert romanseryktene.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!