Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

- Rumpa er tilbake på plass!

Forrige uke danset Linni Meister med strekk i rumpa, men lørdag kveld ristet hun løs med både bakdelen og sine fordeler.

Publisert

(SIDE2) NYDALEN: Lørdag var det duket for sambakveld i TV2-programmet «Skal vi danse». Den tidligere skihopperen Lasse Ottesen måtte forlate kveldens fjerde program etter danseduell mot Vebjørn og Nadya.

Ristet løs
Linni Meister (26) var en av de som imponerte med heftige dansebevegelser sammen med dansepartner Calle, men det var ingen selvfølge at blondinen kunne riste løs i lørdagens danseoppvisning.

Forrige uke danset nemlig 26-åringen med strekk i rompa etter å ha vært litt for ivrig på dansetreningen. Dansetrener Calle mente strekken kom fordi Linni ikke hadde varmet opp godt nok i forkant.

Fornøyde dommere
Likevel var det ingen tegn til at blondinen hadde vondt under sin jive-opptreden forrige lørdag og denne uka kunne både dommerne og publikum se at alt var som det skulle da modellen «shaket ass» i sin sambadans:

- Rumpa er på plass igjen og hadde den ikke vært det kunne jeg nok ikke ha ristet løs slik som jeg har gjort i kveld! gliser Linni.

- Jeg synes nok det er morsommere med litt mer fart og med dansestiler der jeg kan være litt mer meg selv og løse opp litt, forklarer hun til Side2.

Sammen med dansepartneren Calle imponerte hun særlig den mannlige delen av dommerpanelet.

- Ja, her fikk du ristet på litt av hvert Linni! Du gjorde en nydelig jobb med denne sambaen, var dansedommer Christer Tornell sin kommentar til blondinen.

Foto: Paul Weaver

Dommerkollega Tor Fløysvik ble også forført av hennes heftige hoftebevegelser:

- Jeg vet du er glad i å vise frem kroppen din Linni, men nå skal jeg ikke bare fokusere på det kroppslige. Du viser god teknikk og kan være veldig stolt av deg selv etter denne sambaen!

Sammen med Hanne Sørvaag er den flotte alenemoren nå en av storfavorittene i sesongens «Skal vi danse»-konkurransen viser vinnerodds fra Unibet.

5304

Mest leste sakene i Nettavisen nå:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!