POPULÆR: Robert Pattinson slo ordentlig gjennom i «Twilight»-filmene, men har også suksess som skuespiller i ettertid av de enormt populære ungdomsbøkene.
POPULÆR: Robert Pattinson slo ordentlig gjennom i «Twilight»-filmene, men har også suksess som skuespiller i ettertid av de enormt populære ungdomsbøkene. Foto: Stephane Cardinale - Corbis / Contributor / Getty Images

Underholdning

Robert Pattinson om onani-scenene: - Jeg bare fortsetter

Robert Pattinsons seneste rollefigurer ser ut til å ha minst én ting felles, og skuespilleren er veldig klar over det selv.

Publisert Oppdatert

Skuespiller og «Twilight»-stjernen Robert Pattinson (33) har sett selv lagt merke til at han stadig blir bedt om å gjøre onaniscener i rollene han spiller på film. Hele fire av de siste filmene Pattinson har medvirket i, har nemlig inneholdt en masturberingssekvens for karakteren hans.

Det er i et intervju med magasinet Variety at han avslører at han har telt over hvor mange filmer han har gjort den siste tiden hvor karakteren hans også onanerer.

- Jeg bare fortsetter å masturbere, sier han.

ROBERT PATTINSON: Har også selv lagt merke til at samtidlige av hans seneste rollefigurer har hatt en onaniscene.
ROBERT PATTINSON: Har også selv lagt merke til at samtidlige av hans seneste rollefigurer har hatt en onaniscene. Foto: Nicholas Hunt / Staff / Getty Images

Innså det i fjerde film

- I de siste tre eller fire filmene, har jeg hatt en onaniscene. Jeg gjorde det i «High Life». Jeg gjorde det i «Damsel». Og i «The Devil All the Time». Jeg innså det kun da jeg gjorde det den fjerde gangen.

Den fjerde gangen er i den kommende filmen «The Lighthouse», hvor Robert Pattinson og Willem Dafoe spiller to fyrvoktere som lever en isolert tilværelse og begynner å hallusinere om en havfrue som lever i havet ved fyrtårnet deres.

I filmen masturberer Robert Pattinsons karakter når han finner en havfruefigur.

- Da jeg så leirefiguren av havfruen... hvis du blir tent av dét, er du på et veldig merkelig sted i livet.

Ikke første gang

Stjernen skapte også overskrifter i 2008, da han avslørte til det tyske magasinet Interview at han ikke faket i onaniscenen i «Little Ashes», hvor han spilte en ung Salvador Dalí som starter på universitetet.

Han uttalte den gang at å late som man onanerer «bare funker ikke».

- Så jeg tilfredsstilte meg selv foran kamera. Orgasme-fjeset mitt er dokumentert for all evig tid.

Robert Pattinson har akkurat fått rollen som Batman i filmen titulert «The Batman», som vil få premiere i 2021.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!