Foto: Jamie Mccarthy (AFP)

Robert Pattinson gjenkjent – men bare i kvinnefengselet

Twilight-stjernen har minglet med folk for å forberede seg til ny rolle. Kun i fengsel ble han gjenkjent.

Publisert

Under innspillingen til sin nye film, thrilleren «Good Time», besøkte Robert Pattinson en rekke steder – og ble gjenkjent kun på ett av dem.

For å gi skuespilleren mer innsikt i verdenen han skulle skildre, tok filmskaperbrødrene Josh og Benny Safdie den tidligere vampyrkjekkasen med seg på New Yorks T-bane i rushtiden, til et kausjonskontor og til et fengsel.

Les også: Robert Pattinson: Sex-symbolet er Diors nye ansikt utad

Det er HAM

«Twilight»-stjernen besøkte mannsavdelingen i fengselet uten å bli gjenkjent. Innsatte og omvisere innså ikke engang at besøket var i anledning en filminnspilling, og fangene spurte ifølge Pattinson dem om å kontakte advokatene deres på utsiden.

– Så dro vi til kvinneavdelingen, og bare på sekunder … sier stjernen til AP. Josh Safdie utdyper: – En jente sa bare «HAM!»

Dermed ville Robert Pattinson vekk, og sa til resten av følget: – Jeg sa at vi ikke skulle gått inn her.

Se saken: Snakker om bruddet for første gangRobert Pattinson spiller skurk

Men når det gjaldt resten av «Good Time»-innspillingen, klarte man å holde seg under radaren – selv midt i New Yorks travle gater. Pattinson spiller en småskurk, i filmen som ifølge AP er kalt «Mean Streets on MDMA» og «After Hours' on crack and meth». Det var Pattinson som tok kontakt med brødrene Safdie etter å ha sett et bilde fra deres forrige film, heroindramaet «Heaven Knows What».

Ifølge Rolling Stones' filmanmelder leverer skuespilleren sin beste innsats hittil i karrieren, i en film som får tommelen opp og skildres som en «eksplosiv kombinasjon av spenning og latter, som brødrene Marx i en Tarantino-film».

«Good Time» har norgespremiere 6. oktober ifølge Filmweb.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.