Foto: Morgan Flament

Riise: - Tårene bare sprutet

Fotballstjernen kjempet mot tårene da kirkedøra gikk opp.

Publisert

Omgivelsene kunne ikke vært vakrere! Nordberg Kirke i strålende sol, etterfulgt av stor fest på eksklusive The Thief - et skikkelig drømmebryllup med andre ord! Og John Arne Riise har tidligere uttalt at i dag skal han ikke spare på noe, Louise Angelica fikk drømmebryllupet hun alltid har ønsket seg!

Ganske nøyaktig klokken 14.00 ankom John Arne Riise og bror Bjørn Helge Nordberg kirke i en sølvfarget Audi.

Se bilder fra festen på The Thief i livevinduet nederst i artikkelen!

Bruden ankom noe forsinket omtrent én time senere. Etter vielesen var det et lykkelig par som møtte pressen. John Arne innrømmer at han måtte kjempe mot tårene.

- Det er uten tvil den lykkeligste dagen i mitt liv. Jeg begynte å gråte da dørene gikk opp. Det var veldig tøft. Det var et vakkert syn da hun gikk opp kirkegulvet. Med musikken i tillegg ble det veldig emosjonelt. Tårene bare sprutet, sier Riise til Side 2.

Bruden innrømmer at hun var stresset i forkant av vielsen. Spesielt da hun skjønte at hun kom til å komme sent.

- For min del var det mest stress å holde ting på plass. I tillegg var jeg litt forsinket, så jeg var litt stresset på grunn av det, sier hun.

John Arne lot seg imidlertid ikke stresse.

- Det var egentlig forventet. Jeg kjenner henne såpass godt.

Alejandro Fuentes sang to sanger under vielsen, og Riises søstre leste salmer. Datteren kom med ringene. Etter at talene og brudevalsen er over, ser Riise fram til å starte festen.

- Jakka går, vesten går og så får vi se hva mer som går, sier Riise.

Her ankommer bruden Nordberg kirke:

Screen9na04

Kjente idrettspersonligheter som John Carew, Emil Hegle Svendsen, Magne Hoseth og Stig André Berge er til stede for å overvære vielsen.

Gjestene sto utenfor kirken i en halvtimes tid før de så smått begynte å trekke inn.

Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Enda en snau halvtime senere kom bruden til Nordberg kirke.

Bryllupsplanleggerne Gry og Silje Glenne forteller om en hektisk, men morsom dag.

- Dette kommer til å bli en strålende dag med et herlig par. Vi er i rute og har full kontroll foran den store festen, sier organisatorene fra Glenne Wedding.

Det blir tredje gang Riise setter en svær diamant på noens finger, men i følge ham selv er det først nå det er snakk om "the real deal", og han har lovet at det blir siste gang har går ned kirkegulvet. Drømmedama er i boks!

Dagen skal feires sammen med 90 gjester, alt fra familie og venner til Riises tidligere medspillere på klubb- og landslag. Det norske landslaget spiller også privatlandskamp mot Russland i dag, men der vil nok garantert mange av gutta dukke opp på festen senere.

Gratulerer med dagen! Riise + Louise = sant!

Her er menyen som skal serveres gjestene på The Thief i ettermiddag:

Forrett:

Grønn ertesuppe med kalvebacon-eple og focaccia.

Hovedrett:

Kalv med potetpure-grønn og hvit asparges-urte sjy

Dessert

Sjokoladefontant med vaniljeis og jordbær

Screen9na04

(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js";ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!