JOBBER FOR MANGFOLD: RIhanna får skryt etter undertøysvisningen på New York Fashion Week, hvor hun blant annet brukte gravide modeller.
JOBBER FOR MANGFOLD: RIhanna får skryt etter undertøysvisningen på New York Fashion Week, hvor hun blant annet brukte gravide modeller. Foto: Jacopo Raule / Stringer / Getty Images / YouTube

Underholdning

Rihanna på alles lepper etter at hun sendte gravide modeller ned catwalken

Artisten og designeren roses opp i skyene for sitt arbeid for mangfold.

Publisert

Rihanna (30) har lenge gjort seg bemerket for sitt arbeid med å skape mer mangfold i mote- og skjønnhetsverdenen.

Natt til torsdag avsluttet hun New York Fashion Week med en stor undertøysvisning ved navnet Savage x Fenty, som også ble streamet direkte på YouTube.

Blant klassiske modellnavn som Gigi og Bella Hadid som var å se på den gresskledde catwalken, hadde Rihanna fått med seg flere representanter for større mangfold. På catwalken fikk vi blant annet se to gravide modeller, noe som er et heller sjeldent syn i motebransjen.

Ifølge Vogue har flere av de store motehusene valgt å benytte seg av gravide modeller i sine visninger denne høsten.

Les også: Rihanna slapp en sminkevideo og fansen kunne ikke få nok av den

Den ene modellen som var å se i Fentys visning, er Slick Woods (22), best kjent for å være Fentys muse, som annonserte sin graviditet tidligere i juli, skriver Harper's Bazaar.

GRAVID: Slick Woods annonserte sin graviditet tidligere i år, og så fantastisk ut på catwalken for Savage x Fenty.
GRAVID: Slick Woods annonserte sin graviditet tidligere i år, og så fantastisk ut på catwalken for Savage x Fenty. Foto: Skjermdump / YouTube

Slick Woods viste frem en kreasjon bestående av svarte brystvorteskjulere, og en minimal undertøys-onepiece med utskjæringer som fremhevet magen.

Looken ble komplettert av lårhøye, gjennomsiktige strømper, høye hæler og et svart hårbånd.

En annen modell som fikk oppmerksomhet, var en gravid danser, som viste frem imponerende bevegelser på catwalken. Hun gikk i en gjennomsiktig, kremfarget body med dyp utrigning, og beviste at undertøy for gravide på ingen måte behøver å være kjedelig.

DANSET: Den gravide danseren i Rihannas undertøysvisning hadde på seg en kremfarget, gjennomsiktig body med dyp utrigning.
DANSET: Den gravide danseren i Rihannas undertøysvisning hadde på seg en kremfarget, gjennomsiktig body med dyp utrigning. Foto: Skjermdump / YouTube

Responsen i etterkant har vært svært positiv, og mange tok til sosiale medier for å uttrykke sin begeistring over den freshe og annerledes visningen, som hadde modeller med stor bredde i kroppstyper, størrelser og hudfarger.

«Flytt dere, Victoria's Secret! Robyn tuller ikke!» skriver en bruker på YouTube.

«Rihanna!! Dette er fantastisk. Jeg er så stolt og takknemlig for at du finnes. Du gjør fantastiske ting 💛» sier en annen.

Les også: Sjekk hva Rihanna svarte en fan da han spurte om råd for kjærlighetssorg

«Mangfoldet, MANGFOLDET! Sis hadde gravide modeller, folkens. #SAVAGEXFW18» skriver en bruker på Twitter.


«Hun hadde gravide modeller, ikke en... TO! Hun hadde plus size, ulik etnisitet, hun hadde ulike kroppstyper. Så mye, så bra. Rihanna, du er en legende og vi ser opp til deg for alltid», skriver en annen på Twitter.

Se hele visningen fra YouTube her:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.