EKSKJÆRESTER: Ray J og Kim Kardashian avbildet i 2006, ett år før sexvideoen de to laget sammen ble sluppet på internett.
EKSKJÆRESTER: Ray J og Kim Kardashian avbildet i 2006, ett år før sexvideoen de to laget sammen ble sluppet på internett. Foto: John Shearer / Staff / Getty Images

Underholdning

Ekskjæresten sier han ikke angrer på sextapen med Kim Kardashian

Ray J snakker ut i intervju elleve år etter at verdens kanskje mest kjente sextape traff internett.

Publisert Oppdatert

Kim Kardashian (38) ble verdenskjent i 2007 etter at sextapen hun og den daværende kjæresten Ray J (37) ble sluppet på internett.

I et nytt intervju med den britiske avisen Metro snakker Ray J ut om konsekvensene av den meget kjente videoen:

- Jeg tror det var en tid da vi var veldig unge, og det var bare noe som skjedde som kunne ha vært veldig dårlig og negativt, men det viste seg å være - jeg vil ikke si positivt, men vi er fortsatt her, sier han til avisen.

- Vi har fortsatt jobber, vi har vakre familier. Det gikk veldig bra med oss begge.

Les også: Så stor er formuen til Kim Kardashian

- Formet meg til personen jeg er i dag

Til Daily Mail sier han også at han ikke angrer:

- Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort. Ikke en gang sextapen. Den formet meg til personen jeg er i dag, og hjalp meg å finne den rette.

Sex-tapen er sett over 150 millioner ganger, ifølge The Sun, og er et resultat av parets tur til luksusresorten Esperanza i Cabo, Mexico i oktober 2002. De skulle feire Kim sin 23-årsdag og med seg på turen tok de et kamera. Resten er vel historie.

- Hun var ung og ambisiøs

De filmet seg selv, også i svært intime settinger, denne lekket til pressen i 2007, i etterkant av at hun allerede hadde begynt å gjøre små opptredener i media.

Kjendisblogger Perez Hilton uttalte:

- Kim var ung og ambisiøs, og hun var fast bestemt på å lykkes i Hollywood, fordi hun ikke har fullført college. Dermed er det langt ifra sikkert at hun hadde fått noen jobb.

Det skal sies at Kim forsøkte å livnære seg ved å organisere kjendisenes klesskap, samt visstnok selge historier om seg selv til media, i følge Kevin Dickson, tidligere redaktør av Touch Weekly. I følge Kim's advokat Marty Singer har Kim aldri gjort noe slikt.

Uansett hvilken versjon som stemmer, så havnet hun i Paris' sin klikk og på «The Simple Life». Det trenger du ingen utdannelse for, og dermed stod døren vidåpen. På dette tidspunktet var jo Paris Hilton på alles lepper etter at «One Night in Paris» ble lekket i 2004, der hun har sex med eks-kjæresten Rick Salomon.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!