«POSTSCRIPT»: Gode nyheter for de som liker romantiske romaner, nå kommer oppfølgeren til «P.S. I Love You». Hilary Swank og Gerard Butler hadde hovedrollene i filmatiseringen av den første boken.
«POSTSCRIPT»: Gode nyheter for de som liker romantiske romaner, nå kommer oppfølgeren til «P.S. I Love You». Hilary Swank og Gerard Butler hadde hovedrollene i filmatiseringen av den første boken. Foto: Warner Bros

Finn frem lommetørklet

«P.S. I Love You» får oppfølger

Alle hjerter gleder seg.

Publisert Oppdatert

Forfatter Cecelia Ahern er klar med sin andre bok om Holly Kennedy. Den første boken, som Ahern ga ut da hun var bare 21 år gammel, ble en internasjonal bestselger.

Senere ble boken filmatisert med Hilary Swank og Gerard Butler i hovedrollene.

Det er mange som har håpet på at en bok skulle komme, og Ahern har også hintet om det. Og nå er det klart: Det blir en bok nummer to, skriver Cosmopolitan.

I boken møter vi igjen det gifte paret Holly Kennedy og Gerry Clarke, og boken har fått navnet «Postscript». Boken lanseres allerede senere i år.

- Jeg har store nyheter. Jeg har skrevet oppfølgeren til P.S. I Love You, med tittelen Postscript. Postscript skal lanseres 19 september i UK og Irland. Jeg håper du vil ønske Holly og Gerry velkommen tilbake. Og at å lese den vil føles like emosjonelt for deg, som det var for meg, skriver Ahern på Twitter.

«P.S. I Love You» ble lansert i 2004, om handlet om en enke som mottar ti brev fra ektemannen etter hans død. Dette er hans forsøk på å hjelpe henne med å gå videre i livet, og alle brevene signeres med «P.S. I Love You».

Mange vil mene at både boken og filmen blant tidenes tåreperser, og det blir spennede å se om bok nummer to kan stille opp mot den første.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!