Foto: Shutterstock/REX

Prinsebryllupet: - Ingen fra det norske kongehuset er invitert

Derimot forventes det mange kjendisgjester fra underholdningsbransjen når Meghan Markle og prins Harry skal gi hverandre sitt ja.

Publisert

Ingen norske kongelige vil være til stede i bryllupet mellom Meghan Markle og prins Harry lørdag 19. mai, erfarer Side2s samarbeidsmagasin, Her Og Nå

Det kommer heller ingen gjester fra det svenske eller noen av de andre europeiske kongehusene, skriver bladet i sin seneste utgave.

Les også: - Prins Harry inviterer eksene i bryllupet

Gjestelisten kommer ikke til å bli offentliggjort før selve dagen for bryllupet. Likevel spekuleres det i at David og Victoria Beckham, Elton John og medlemmene av jentegruppa Spice Girls er invitert. 

I tillegg forventer man at mange av Meghan Markles skuespillervenner kommer til å være til stede. 

- Grunnen er nok at Harry bare er nummer seks i arverekken til den britiske tronen. Dessuten er ikke forholdet mellom det norske og britiske kongehuset så tett som det var da kong Olav levde. Han og dronning Elizabeth sto hverandre svært nær, sier Her Og Nås kongeekspert Roger Øversveen i en kommentar til Side2. 

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge kan du bli bedre kjent med både prins Harry og Meghan Markle og få med deg alt du trenger å vite før det kongelige bryllupet. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes. 

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon var gjester da Charles og Camilla hadde bryllup i Windsor Castle i 2005. 

I tillegg var kong Harald og dronning Sonja gjester da hertuginne Kate og prins William giftet seg i Westminster Abbey i 2011. 

I ALEXANDER McQueen: Hertuginne Kate og prins William på bryllupsdagen sin i 2011. 
I ALEXANDER McQueen: Hertuginne Kate og prins William på bryllupsdagen sin i 2011.  Foto: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

- Selv om tonen var svært god da Kate og William besøkte Norge i vinter, ses de norske og britiske kongelige ikke ofte. Det britiske kongehuset har i det hele tatt ikke så mye kontakt med de andre kongehusene i Europa, avslutter Øversveen. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.