VOKSEN: Prins Nikolai har tidligere uttalt at han ikke ønsker seg en karriere som modell, men kanskje må han endre planene etter suksessen. Her på catwalken for Dior.
VOKSEN: Prins Nikolai har tidligere uttalt at han ikke ønsker seg en karriere som modell, men kanskje må han endre planene etter suksessen. Her på catwalken for Dior. Foto: Pascal Le Segretain / Staff / Getty Images

Kongelige

Danske prins Nikolai gjør det stort som modell: Nå pryder han forsiden av Vogue

Prins Nikolai har tidligere uttalt at han ikke ønsker en karriere som modell, men 19-åringens karriere ser virkelig ut til å skyte fart.

Publisert Oppdatert

I mange år levde han et skjermet liv, men etter at han i fjor fylte 18 år og ble signert av det danske modellbyrået Scoop Models, har verden virkelig fått øynene opp for danske prins Nikolai (19).

Sønnen til grevinne Alexandra (54) og prins Joachim (49) har gått modell for store motehus som Dior og Burberry, og var å se på catwalken under moteuken i London.

Ser på det som en jobb

Nå har modellkarrieren nådd et nytt høydepunkt.

Prins Nikolai pryder nemlig forsiden av den mannlige, ukrainske utgaven av prestisjemagasinet Vogue.

Det avslører modellbyrået Scoop Models via sin Instagram-profil.

Tidligere har prinsen uttalt at han ønsker en utdannelse, og at modelljobben er nettopp det, en jobb.

PÅ FORSIDEN: 9 år gamle prins Nikolai har tidligere gått catwalk for flere store merker, men å pryde forsiden på prestisjemagasinet Vogue er nok et foreløpig høydepunkt i karrieren.
PÅ FORSIDEN: 9 år gamle prins Nikolai har tidligere gått catwalk for flere store merker, men å pryde forsiden på prestisjemagasinet Vogue er nok et foreløpig høydepunkt i karrieren. Foto: Faksimile / Instagram

Hoppet av militærutdanningen

– Jeg ønsker meg ikke en karriere som modell. Jeg vil heller se på det som en jobb, som kan hjelpe meg på vei mens jeg utdanner meg, har han tidligere fortalt til det danske magasinet Tæt på.

I samme intervju sa Nikolai at planen var at han skulle fortsette militærutdanningen, men kort tid etter ble det kjent at han hadde hoppet av og var tilbake på catwalken.

Og fortsetter han å imponere de store motehusene, er nok ikke dette det siste vi ser av prins Nikolai som modell.

FAMILIEN: Prins Joachim og grevinne Alexandra er stolte foreldre til Nikolai. Også bonusmamma, prinsesse Marie er tydelig stolt.
FAMILIEN: Prins Joachim og grevinne Alexandra er stolte foreldre til Nikolai. Også bonusmamma, prinsesse Marie er tydelig stolt. Foto: Patrick van Katwijk / Contributor / Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!