SJARMTROLL: Prins George har bursdag, og den anledning har Kensington Palace offentliggjort nye bilder av ham, tatt av mamma Kate.
SJARMTROLL: Prins George har bursdag, og den anledning har Kensington Palace offentliggjort nye bilder av ham, tatt av mamma Kate. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB scanpix

Kongelige

Prins George fyller seks år - se bildene som sjarmerer alle i senk

Hertuginne Kate har tatt flotte bursdagsbilder av sitt lille sjarmtroll.

Publisert Oppdatert

Prins George, som er nummer tre i arverekken til den britiske tronen etter bestefar prins Charles (70) og far prins William (37), feirer sin sjette fødselsdag på den karabiske øya Mustique sammen med pappa, mamma hertuginne Kate(37) og søsknene prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1).

Men før avreise hadde Kate sørget for å ta nye bilder av sønnen som ble publisert i natt. I følge Kensington Palace er det ene i grønn t-skjorte under en ferietur, mens de to andre, der han er iført den engelske landslagsdrakten i fotball, er tatt hjemme i hagen.

- Gratulerer med dagen, skriver Kensington Palace på sin hjemmeside. De takker også for alle flotte hilsener bursdagsbarnet har fått i løpet av morgentimene.

I FOTBALLDRAKT: Prins George avbildet med det engelske fotballandslagets drakt i anledning bursdagen sin.
I FOTBALLDRAKT: Prins George avbildet med det engelske fotballandslagets drakt i anledning bursdagen sin. Foto: Hertuginne Kate / NTB scanpix

Hertuginne Kate er en meget habil fotograf, og hun elsker å ta bilder av sine barn. Og et er tydelig at heller ikke George har så mye i mot å bli tatt bilder av. I hvert fall ikke så lenge mamma står bak kamera.

Han smiler og ler, og ser ut til å kose på seg på de nye bildene som sjarmerer alle i senk.

Bursdagsbarnet kommer garantert også å kose seg på ferie sammen med sine familie. I følge The Sun har Kate og William leid en villa med fem soverom til 290.000 kroner i uken. I leien inngår en kokk, en husholderske og en butler.

Prins George får nok dermed noen fine feriedager før han fortsetter skolegangen på Thomas Battersea i neste måned.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!