MOBBER BOND: Stakkars Piers Morgan. Ingen er mer maskulin enn selveste Bond. Med eller uten bæresele.
MOBBER BOND: Stakkars Piers Morgan. Ingen er mer maskulin enn selveste Bond. Med eller uten bæresele. Foto: Getty Images

Aktuelt

- Menn bærer ikke barnet sitt i bæresele

Piers Morgan mobber Daniel Craig på Twitter.

Publisert

Piers Morgan (53), rappkjeftet engelsk TV-fjes i «Good Morning, Britain» og tidligere dommer i «Britain's Got Talent» og «America's Got Talent», mobber selveste James Bond (Daniel Craig) på Twitter,

Daniel Craig (50) ble fotografert i New York med sin lille datter Ella i en bæresele på brystet. Det ble for mye Morgan, som fyrer av tweeten:

- Ooh, 007, ikke du også.....

Han går så langt som å hevde at Bond mister all sin maskulinitet med hashtaggen «emasculated bond».

Dette får Twitter til å koke, skriver Huffington Post.

En Twitterbruker ber Morgan om å «komme seg tilbake til 1888 hvor han hører hjemme»:

Men også et kjent fjes tar til motmæle, skriver People. Chris Evans (37) kjent fra «Captain America: The First Avenger» og «The Avengers» sier sin klare mening om Morgan på Twitter:

Morgan mener nemlig at det finnes mange måter for en mann å bære barnet sitt på, og at bæreseler ikke er en mann verdig. Heldigvis ser de fleste ut til å mene at det er han som er håpløs.

Her i Norge hadde vi liknende debatt i 2011 da forretningsmannen Jan Haudemann Andersen (60) som tidligere var gift med designer og fiolinist Marte Krogh (43), proklamerte at han aldri trillet barnevogn og ikke ville gjøre det heller av samme grunn som Piers Morgan. Dette fikk debatten til å gå varmt her hjemme om likestilling, pappaperm og kjønnsroller.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!