Pierre Louis har sjekket inn på Paradise Hotel Sverige

- Jeg har dratt til Sverige for å kapre enda en premie.

Publisert

Mandag var det premiere for Paradise Hotel Sverige, og blant deltakerne er Pierre Louis Olsson (23), som fikk mye oppmerksomhet under den norske sesongen av samme program i 2015.

Han vant realityshowet her hjemme, sammen med Martine Sjøhaug. I introen til svenskenes versjon sier Pierre at han nok en gang har planer om å stikke av med pengepremien på hotellet i Mexico:

I årets sesong av Pærra i Sverige, har de en ny vri i form av at mange tidligere realitydeltakere vender tilbake. Blant dem som er erfarne på skandalehotellet er altså også Pierre.

Kjærlighetsdrama etter Paradise Hotel

Pierre ble ikke bare kjent for seieren i TV3-programmet, men også for at han ble sammen med Martine Sjøhaug. Men kort tid etter at innspillingen var over startet trekantdramaet mellom Martine, Pierre og Side2-bloggeren Isabel Raad. I juli samme år avslørte Martine at det var slutt mellom henne og Pierre.

Da startet en rekke utroskaprykter, og alle hadde ulike versjoner av saken - som de blogget om.

Til slutt endte det med at Isabel og Pierre ble kjærester. De var samme i flere år, og også samboere i Oslo.

De to gjorde det imidlertid slutt i mars i år, og i et innlegg på bloggen skrev Isabel at det blant annet skyldtes Paradise Hotel-deltakelsen i Sverige:

«Når han kaster det vi hadde bort til fordel for en sesong på Paradise Hotel Sverige, begynner jeg virkelig å lure på om alt fra hans side har vært falskt.»

Les også: Isabel Raad er singel

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));