FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er aktuelle med sesong to av «Vendela + Petter» på TV 2 Livsstil. Den kjendisspekkede premierefesten ble holdt på Bølgen og Moi Briskeby i Oslo.
FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er aktuelle med sesong to av «Vendela + Petter» på TV 2 Livsstil. Den kjendisspekkede premierefesten ble holdt på Bølgen og Moi Briskeby i Oslo. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Underholdning

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom: - Vi har alltid visst at det er ekte kjærlighet

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har levd med påstander om at forholdet kun var et PR-stunt. Nå gjør det profilerte paret ryktene ved å lage ny sesong av sin egen kjærlighetsreality.

Publisert Oppdatert

TV-profilen Petter Pilgaard (39) og den tidligere toppmodellen Vendela Kirsebom (52) fant tonen da de begge deltok i første sesong av TV 2s suksessreality «Farmen kjendis». Da forelskelsen ble kjent i 2017, var det mange som spekulerte i om forholdet kun var basert på et ønske om publisitet. To år senere gjør paret ryktene ettertrykkelig til skamme.

– Vi har alltid visst at det er ekte. Vi har aldri egentlig skjønt hvorfor folk trodde at det var tull. Det er deilig at folk ser at vi fortsatt er sammen. Tenk så slitsomt det hadde vært å late som i flere år, sier Vendela.

– Man skal aldri forhåndsdømme folk eller være forutinntatt. Kan ikke folk ta ting for det som det er, så ser man hva som skjer – i stedet for å mene noe om alt, sier Petter.

FARMEN KJENDIS: et populære paret møttes da de deltok i «Farmen Kjendis» som gikk på skjermen i 2017.
FARMEN KJENDIS: et populære paret møttes da de deltok i «Farmen Kjendis» som gikk på skjermen i 2017. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå
BLIR SAMBOERE: Petter og Vendela har nettopp kjøpt seg leilighet på Vinderen i Oslo. Nå ser de frem til å bo sammen.
BLIR SAMBOERE: Petter og Vendela har nettopp kjøpt seg leilighet på Vinderen i Oslo. Nå ser de frem til å bo sammen. Foto: TV 2

- Ikke bare fest og moro

Kjendisparet har som vanlig mange jern i ilden, og nylig var det premiere på sesong to av «Vendela + Petter» på TV 2 Livsstil

– Jeg synes det er helt utrolig at vi to har fått en sesong to av realityshowet om livet vårt. For min del lever vi bare et vanlig liv, sier Petter.

– Ikke helt vanlig, men ganske, legger Vendela til og ler.

Kjæresteparet mener at serien har utviklet seg i takt med forholdet.

– På TV nå går det litt mer i dybden av livet. I første sesong er det litt mer fest og kaos. Nå er livet litt mer hverdag, tid sammen med venner og snakk om de viktige tingene i livet. Ikke bare fest og moro, forklarer Petter.

Svært forelsket

Det er tydelig at de to turtelduene fremdeles er svært forelsket. Vendela er full av lovord om sin kjære Petter.

– Det som har overrasket meg mest med Petter, er at han er bare snill. Det bor ingenting som ikke er snilt i ham. Han er bare helt utrolig fantastisk, og en gentleman til fingerspissene – ett hundre millioner prosent. Alltid, uansett, skryter Vendela.

Hun er takknemlig for at de har relativt like verdier i livet.

– Begge to er veldig ærlige og sier ifra. Vi er også spontane og liker å ha det gøy, forteller Vendela.

STOLT MOR: Petters mor, Wenche Pilgaard Mark, var en av mange som hadde tatt turen for å heie på det forelskede paret.
STOLT MOR: Petters mor, Wenche Pilgaard Mark, var en av mange som hadde tatt turen for å heie på det forelskede paret. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

- Må akseptere hverandre

Petter får heller ikke skrytt nok av sin utkårede.

– Vendela er fantastisk hardtarbeidende, snill og morsom. Det som «overrasket» meg er at hun fremdeles er så spontan. Hun liker livet. Hun elsker livet. Ting er ikke noe problem. Ting ordner seg. Så lenge vi har det gøy og morer oss, holder det. Det synes jeg er veldig bra, stråler Pilgaard.

– Jeg trenger noen som er leken, vil utforske livet og være litt utenfor av A4-rammen. Det synes jeg er helt fantastisk av deg, Vendela. Det kunne jeg ikke vite før jeg møtte deg, legger han til.

Petter er opptatt av at man må akseptere hverandre for den man er i et parforhold.

– Når man er forelsket og har det bra, det mener jeg i livet generelt sett også, skal man ikke se etter feil og mangler. Man skal bare ta den personen for den den er, og tenke at det er unikt at den personen reagerer sånn og sånn. Man må velge kampene sine, mener 39- åringen.

– Jeg velger å se det søte i de eventuelle forskjellene mellom Vendela og meg. Det er personligheten jeg har blitt forelsket i, sier han med glimt i øyet.

- Ikke så opptatt av klær, sko og vesker

Til tross for at Petter tidligere var kjent for høy sigarføring og at Vendela har briljert på catwalker verden over, er hverdagslivet deres svært lite glamorøst.

– Jeg elsker at vi slapper av utrolig godt sammen. Vi kan gå rundt i joggebukser og kose oss skikkelig. Å ha det helt supert uten at det skjer noe, sier hun.

– Det som er så fantastisk med Vendela er at hun ikke gidder å sminke seg eller å pynte seg. Hun er ikke så opptatt av klær, sko og vesker. Hun står opp av sengen, tar håret i en knute, tar på seg joggebuksa og så går hun ut. Likevel ser hun mer fantastisk ut enn noen andre. Det er helt konge!

– Det er veldig ofte at jeg ikke har sett meg i speilet, faktisk, ler hun.

– Jeg bruker mer tid på badet enn Vendela, spøker han.

Angrer på leilighetskjøp

Nylig ble det kjent at paret hadde kjøpt sin første felles leilighet sammen. Den ligger på Vinderen i Oslo og er innflyttingsklar mot slutten av året. Tidligere denne uken ble det klart at paret angrer seg på kjøpet og nå prøver å selge leiligheten.

- Vi følte plutselig at: «Oi, skal vi plutselig ikke gå rett ut av leiligheten og handle, gå på kafé og gå på restaurant?». For min del - det å alltid bruke bil er ikke alltid så gøy, sier Vendela til TV 2.

Petter forteller at leiligheten hadde alt de egentlig ønsket seg, men at det ikke gikk lang tid før de angret seg.

På spørsmål fra TV 2 på hva paret gjør nå, sier de at de prøver å selge det de har kjøpt, men at de ønsker å ha det urbant.

Se kjendisene på den røde løperen på festen under:

GIFT I 20 ÅR: Rally-legenden Henning Solberg og kona Maud har vært gift i 20 år i august. De hadde med seg sønnen Oscar som sjåfør for kvelden.
GIFT I 20 ÅR: Rally-legenden Henning Solberg og kona Maud har vært gift i 20 år i august. De hadde med seg sønnen Oscar som sjåfør for kvelden. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå
BRYLLUPSKLARE: TV-stjernen Linni Meister og forloveden Niklas Tangen Klein røper at de har kommet nærmere å spikre en bryllupsdato. – Ja, neste sommer må bryllupet bli, sier Linni forelsket.
BRYLLUPSKLARE: TV-stjernen Linni Meister og forloveden Niklas Tangen Klein røper at de har kommet nærmere å spikre en bryllupsdato. – Ja, neste sommer må bryllupet bli, sier Linni forelsket. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå
ENDELIG FRISK: Leif Einar «Lothepus» Lothe og samboeren Randi hadde kjørt fra Odda for å være med på festen. Lothepus er endelig frisk etter å ha blitt behandlet for strupekreft.
ENDELIG FRISK: Leif Einar «Lothepus» Lothe og samboeren Randi hadde kjørt fra Odda for å være med på festen. Lothepus er endelig frisk etter å ha blitt behandlet for strupekreft. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå
SPRUDLENDE PAR: Sportskommentator Sverre Krogh Sundbø og kona Cecilie er gode venner av Petter og Vendela. Cecilie er kreativ leder hos Jan Thomas Studio, og hun hadde stylet Kirsebom for kvelden.
SPRUDLENDE PAR: Sportskommentator Sverre Krogh Sundbø og kona Cecilie er gode venner av Petter og Vendela. Cecilie er kreativ leder hos Jan Thomas Studio, og hun hadde stylet Kirsebom for kvelden. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå
PARTYLØVER: TV-profilen
Lilli Bendriss og kjæresten 
Shad Tabine var feststemte på vei inn til premierefesten.
PARTYLØVER: TV-profilen Lilli Bendriss og kjæresten Shad Tabine var feststemte på vei inn til premierefesten. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå
UNG FAN: NRK-profil Noman Mubashir kom på premieren sammen med bonusdatteren Isabel (10). – Hun er veldig stor fan av serien, så nå fikk hun bli med på sin første premierefest, sier Noman.
UNG FAN: NRK-profil Noman Mubashir kom på premieren sammen med bonusdatteren Isabel (10). – Hun er veldig stor fan av serien, så nå fikk hun bli med på sin første premierefest, sier Noman. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!