FORELSKET: Vendela og Petter ble et svært populært par når de stod frem som kjærester. Nå skal de snart flytte sammen
FORELSKET: Vendela og Petter ble et svært populært par når de stod frem som kjærester. Nå skal de snart flytte sammen Foto: NTB Scanpix

Underholdning

- Vi må finne et perfekt sted å bo, så vi kan skape egne minner

Vendela Kirsebom (51) og Petter Pilgaard (39) er stadig like forelsket.

Publisert Oppdatert

Petter Pilgaard (38) jublet høyest av alle da kjæresten Vendela Kirsebom (51) viste frem sin nye kleskolleksjon «Vendela Wear» på en lanseringsfest i Oslo. Som tidligere supermodell har Vendela jobbet med de største designerne i verden, og nå debuterer 51-åringen selv som designer.

– Det er helt vilt. Det er fantastisk morsomt og ganske uvirkelig, sier en opprømt Vendela til Her og Nå.

Fra uteliv til hjemmehygge

Vendela forteller at hun har designet klær som hun selv ønsker å bruke. De 17 plaggene er laget i myke stoffer som merinoull og kasjmir, og designeren selv avslører med dette at hun aller helst liker behagelige kosekvelder hjemme.

– Jeg elsker å henge hjemme i sofaen med Petter, og jeg elsker helger, forteller Vendela. Det er tydelig at den tidligere partygutten Petter etter hvert deler sin kjæres forkjærlighet for hjemlig komfort.

STOLT: Petter er stolt av kjærestens nye kolleksjon som blir lansert i disse dager.
STOLT: Petter er stolt av kjærestens nye kolleksjon som blir lansert i disse dager. Foto: Marian Jade/Spire Studio

– Hjemmekvelder for meg har egentlig vært «skinny jeans» og skjorte og alt mulig, men etter at jeg ble sammen med Vendela så går det mer i morgenkåpe og større klær, sier Petter.

- Petter elsker meg for den jeg er

Likevel mener Vendela at de ikke har prøvd å forandre hverandres klesstil etter at de ble kjærester for rundt halvannet år siden.

– Jeg elsker Petters stil. Han er kul som han er. Petter prøver heller ikke å forandre meg. Det som er så nydelig med å være sammen med Petter er at jeg føler at jeg kan være meg selv 100 prosent. Han elsker meg for den jeg er, både med stilen min og all annen galskap jeg finner på, sier Vendela og kaster et forelsket blikk på sin kjære.

-Jeg bruker lengst tid på badet

– Det som er så deilig med Vendela er at hun bruker kortere tid på badet enn det jeg gjør. Hun synes det er digg å bare ta på seg jeans og en T-skjorte og sette håret i en ball bak. Likevel ser hun ut som en million, skryter Petter.

At kjendisparet har bevart hver sin stil, at de gir hverandre rom til å kunne jobbe med forskjellige prosjekter og å ha ulike interesser,a er en viktig årsak til at de to har utviklet et sterkt forhold.

– Frihet for meg er det aller, aller viktigste. Det er viktig i et forhold at man har forskjellige liv. Så kan man heller komme hjem og ha mye mer å snakke om. For meg er det viktig å føle at man ikke blir kvalt i et forhold, og sånn er det ikke med Vendela i det hele tatt. Vi stoler på 100 prosent på hverandre, sier Petter til Her og Nå.

Selv om frihet er viktig, inkluderer paret hverandre i sine prosjekter. I høst var de to på laboratoriebesøk i Tsjekkia for å følge med på produksjonen av Vendelas skjønnhetskremer, og Petter er en god sparringpartner for den 51-årige forretningskvinnen.

– Han er selvfølgelig en inspirasjon for meg. Det veldig greit å ha noen å prate med og få innspill fra, så det er veldig hyggelig, sier Vendela.

- Vi flytter nok sammen om kort tid

Enn så lenge har Petter og Vendela hver sin leilighet på Oslos vestkant. Men det forelskede paret er klare for å bli samboere i nær fremtid.

– Vi flytter nok sammen om ikke så altfor lenge. Akkurat nå bor vi i hver vår leilighet og er veldig mye i hverandres hjem. Jeg føler at Petters hjem er mitt hjem, sier Vendela mens Petter kan bekrefte at kjæresten føler seg hjemme i hans leilighet.

Feirer jul hver for seg

– Vendela har nå fortalt meg at jeg skal ha juletre i leiligheten, og hun er veldig bekymret over at jeg ikke har stikkontakter over vinduene, for hvordan skal jeg ellers få hengt opp julestjerner og sånt, ler Petter.

Julaften skal paret feire hver for seg, men neste jul kan de to kanskje invitere til juleselskap i et nytt hjem – om de klarer å finne sitt felles drømmehus.

– Det er en kjempeklisjé, men vi må finne det perfekte stedet å bo sammen der vi kan skape livet videre og få våre egne minner, avslutter Petter.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!