Underholdning

Se PelleKs helt spesielle frieri til Stina Bakken: - Det kom totalt uventet

YouTube-stjernen fridde på Times Square. Se klippet fra Bloggerne her!

Publisert

YouTube-stjernen og artist Per Fredrik «PelleK» Åsly (31) fridde til blogger-kjæresten Stina Bakken (26) via en gigantisk billboard på Times Square i februar, og frieriet har i ettertid blitt årets mest omtalte.

Se klippet øverst i saken!

- Den følelsen er helt sykt. Det gikk så mange tanker gjennom hodet mitt, samtidig som jeg ble helt nummen fordi jeg ble så sjokkert. Det kom totalt uventet, sier Stina om frieriet.

Stina skrev på bloggen sin i februar at hun ikke skjønte noen ting da det dukket opp et kamera som filmet og tok bilder av dem, slik at de kunne fange øyeblikket.

«Jeg skjønte virkelig ingenting og jeg var så sjokkert at jeg i flere minutter etterpå var helt satt ut og målløs. Per Fredrik har holdt på i månedsvis med å planlegge dette og snakket med flere team her i New York for å planlegge både billboard plakaten av oss, og sånn at det var fotografer som filmet og tok bilder.»

SKJØNTE INGENTING: Stina Bakken ble målløs da dette gigantiske billboardoppslaget dukket opp på Times Square i New York.
SKJØNTE INGENTING: Stina Bakken ble målløs da dette gigantiske billboardoppslaget dukket opp på Times Square i New York. Foto: TV 2

- Jeg vet at hun ikke trenger en ring som koster mye penger. Jeg vet at hun ikke trenger et stort frieri, sier Per Fredrik.

- Jeg vet hvor mye det betyr for henne, jeg vet hvor glad hun blir. Det er en veldig fin følelse.

Paret har vært sammen siden 2018, og planlegger bryllupet på Tjøme neste år.

Stina er en av de nye profilene i den nye sesongen av Bloggerne, som hadde premiere i september og nå er å se hver uke på TV 2.

Du kan se Bloggerne på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo mandag til torsdag klokken 21.30.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!