Foto: (Getty Images, All Over Press)

Påstår at TV-stjernen har lagt seg under kniven

- Hun har fjernet kulen og gjort nesen mindre, sier plastisk kirurg til kjendisnettsted.

Publisert

(SIDE2:) TV-stjernen og realitykjendis Kim Kardashian får mye oppmerksomhet på grunn av sin kropp og sitt utseende.

Denne gangen blir hun beskyldt for å ha operert nesen etter at Radaronline har publisert «før-og-etter»-bilder de mener beviser at 33-åringen har lagt seg under kniven. Nettstedet får støtte av plastikkirurg Anthony Youn.

- Det virker som Kim har fått en smalere nese og fjernet noe av klumpen, sier han. Samtidig skryter kirurgen av den påståtte neseforandringen og sier at nesen er mer glamorøs og elegant enn tidligere.

Ikke imot plastiske operasjoner

Kim Kardashian har i et tidligere intervju nektet for å ha gjort noen inngrep.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: (Getty Images, All Over Press)

- Jeg har aldri operert nesen, sa hun til ABC News. 33-åringen forklarte at hun ikke har noe imot plastiske operasjoner og at hun alltid har hatt komplekser for nesen.

- Det er jo morsomt med ryktene siden nesen min er min største usikkerhet. Jeg har faktisk vært hos en kirurg, tatt bilder og fått vite hvordan resultatet eventuelt hadde blitt, men jeg syntes det så likedan ut, uttalte brunetten.

Kun rykter?

Kim er ikke den eneste i Kardashian/Jenner-familien som må tåle rykter om plastisk kirurgi. Nylig skrev Daily Mail om hennes mamma Kris Jenner (58) som la ut julebilder på sin Instagram-konto og som har fått den britiske avisen til å undre seg over om 58-åringen har fått hjelp til å pynte på utseendet .

Også faren i familien, Bruce Jenner, har fått oppmerksomhet etter at han sa han var misfornøyd med sitt «så altfor utstikkende adamseple», og at han gjerne kunne tenkt seg å gjøre noe med dette.

Foto: (Getty Images, All Over Press)

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!