Paradise-Øystein: - Jentene har ikke sjans til å motstå meg

- Å dunke en ball er litt som å dunke en dame. Det føles dritbra hver gang, sier realitydeltakeren.

Publisert

(SIDE2): Årets første deltakere i Paradise Hotel ble avslørt tidligere denne uka.

Forrige uke ble det også kjent at artist Sandra Lyng står bak årets «Paradise»-låt med sangen «Moonrise».

Vi har tillegg sett at programleder Triana Iglesias i år inviterer til et splitter nytt hotell.

11 gjester sjekker inn på hotellet den første uka, fem gutter og seks jenter.

LES OGSÅ: Bli bedre kjent med Paradise-jentene Eileen og Imme

- Liker jenter som fanger deg med blikket

Side2 har møtt deltakerne i Mexico og Øystein Myren Storaa (21) fra Hønefoss er en av deltakerne som er med på realityprogrammet.

DE FØRSTE PARADISEGUTTENE 2016: Disse fem mannfolka sjekker inn på Paradise Hotel den første uke.
DE FØRSTE PARADISEGUTTENE 2016: Disse fem mannfolka sjekker inn på Paradise Hotel den første uke. Foto: Silje Bjørnstad (Side2)

21-åringen håper at det sjekker inn jenter som ikke er tilbakeholdne, og at de andre deltakerne er med på realityshowet for å feste og ha det kult.

- Jeg håper det kommer inn søte uskyldige damer som samtidig er litt gærne på innsiden. Og det er bra med jenter som ikke bare jatter med, men som utfordrer deg. Jeg liker jenter som fanger deg med blikket og som har intense blåe øyne.

Faster 16 timer hver dag

Selv bruker Øystein blikket sitt til å sjarmere jentene og i TV3s portrettintervju sier realitydeltakeren følgende:

- Damene har ikke sjans til å motstå meg. Når jeg bestemmer meg for noe så får jeg det ofte slik som jeg vil. Å dunke en ball er litt som å dunke en dame, det føles dritbra hver gang. 

Til Side2 forteller Øystein at han er ganske så fornøyd med håret og kroppen sin. Det går nemlig mye tid til trening for Hønefoss-gutten.

SELVTILLIT: Øystein sier han ofte får det som han vil og at damene ikke klarer å motstå hans sjarm.
SELVTILLIT: Øystein sier han ofte får det som han vil og at damene ikke klarer å motstå hans sjarm. Foto: Foto: Rune Bendiksen / Makeup og styling: Lillian Aasebø (TV3)

- En vanlig treningsøkt varer i cirka to timer og da kjører jeg ganske intensivt hele tiden. Jeg er veldig fan av klassiske øvelser som benkpress, knebøy og markløft, forteller 21-åringen.

- Så er jeg opptatt av å spise nok mat. Jeg følger et spisemønster med periodisk faste slik at jeg faster 16 timer og har et «spisevindu» på 8 timer.

Hva tenker du om å ha sex på TV?

- Når lyset slukner og du har en partner som ligger ved siden av deg i senga faller det meg naturlig at det skjer. Jeg er en seksuell person, så jeg har ikke noe i mot det.

Perfeksjonist

En annen mannlig Paradise-deltaker er Mayoo Indrian (25). Han beskriver seg selv som selv lojal, ærlig og perfeksjonist.

- Alt skal være perfekt. Og utseende spiller en veldig viktig rolle for meg. Jeg takler for eksempel ikke hår her og der, og jeg takler ikke overvektige folk. Jeg kan ikke være i forhold med dem hvert fall, forteller Mayoo til Side2.

- Altså, de skal selvsagt få melde seg på de også, men jeg vil ikke trives med å være partner med dem.

Trener to ganger daglig

I likhet med Øystein er også Mayoo opptatt av trening og å holde seg i form. 25-åringen forteller at han trener to ganger hver dag.

MAYO INDRIAN er 25 år gammel og er blant annet opptatt av trening.
MAYO INDRIAN er 25 år gammel og er blant annet opptatt av trening. Foto: Foto: Rune Bendiksen / Makeup og styling: Lillian Aasebø (TV3)

- Jeg har en kardioøkt på morgenen før jobb og styrketrening på kvelden.

Men realitydeltakeren lar seg ikke stresse selv om det kan bli begrenset med treningstid og treningsutstyr inne på realityhotellet.

- Det er bare snakk om to måneder og jeg har resten av livet til å trene på uansett. Og jeg vet at jeg er naturlig trent og det tar ikke lang tid for meg å komme tilbake i form. Det er bare sunt for kroppen å slappa av litt i to måneder og ikke bare kjøre stramt kosthold og trening absolutt hele tiden.

- Mest fornøyd med ansiktet

Når det gjelder jenter så håper Mayoo at det sjekker inn noen damer som har glimt i øynene, fin kropp og bra utseende.

- Lepper, øyne og hår betyr mye for meg, avslører han. 

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?

- Jeg er fornøyd med nesten alle kroppsdelene mine, men jeg er nok mest fornøyd med ansiktet mitt.

Hva tenker du om å ha sex på TV?

- Jeg ser ikke bort ifra at jeg kan ha sex på TV, men jeg får bare ta det som det kommer. Jeg har ingen krav til meg selv om å ha det den første kvelden eller første uka i alle fall.

Screen9na04

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!