Foto: TV3

🌴Paradisebloggen🌴

Paradise Hotel uke 5: Dubai, sjeike-innsjekk og ekteskap

En sjeik sjekker inn på hotellet og får velge seg ut koner blant jentene på hotellet. Guttene prøver deseperat å dekke til sine partnere.

Publisert

Mandag

Denne uken er Paradise Hotel inspirert av Dubais mest luksuriøse hotel Burj Al Arab Jumeirah. Triana forteller at en kjekk sjeik skal komme inn på hotellet.

Guttene skjønner kjapt at en sjeik får muligheten til å velge seg én eller flere koner og prøver derfor å tvinge sine partnere til å kle seg stygt. Det får nesten samtlige til å kle seg finere på trass. Marthe godtar at hun må ta på seg en rosa fotballtrøye.

Inn kommer Adrian fra Bergen. Henrik tar av med et høyt hyl fordi han kjenner ham, eller, nei, har nikket til han noen ganger på treningssenteret. Marthe synes han ligner mest på en pirat, men selv med fotballtrøyen på er det Marthe som sjeiken får best førsteinntrykk av.

Luksusdyrene Sofie og Mario havner på solo, noe som er like greit etter at Sofie har holdt et langt foredrag om hvor bra det er i Dubai. De andre deltakerne sier at det kanskje er andre ting enn at byen er instavennelig som gjør at det ikke er den beste plassen i verden. Men belfier på stranden er jo Sofie sin spesialitet (sjekk ut headeren på bloggen hennes), så det er vel ikke så rart at Dubai er en favoritt uansett syn på kvinner og homofile.

Les også: Disse sjekker inn på Paradise Hotel 2019

Foto: Skjermdump / sofiemk.blogg.no

Etter én dag får sjeiken sin første oppgave - å velge en kone. Han velger Thea, noe som gjør at Robin ikke klarer å delta på kveldens fest etter giftemålet.

Nysinnsjekkede Adrian fra Bergen velger seg Thea som kone.
Nysinnsjekkede Adrian fra Bergen velger seg Thea som kone. Foto: TV3

Tirsdag

Den store alliansen prøver å få ut Robin ved å få Robin til å tro at Marthe er lei av Simen. Det settes i gang et strategi siden de allerede tror at de har sikret nykommeren Adrian sin tillit.

Adrian får igjen velge en kone, og den store alliansen tråkket tydelig feil siden de trodde Adrian var del av gruppen.

Adrian velger Marthe som neste kone, noe som ødelegger hele deres plan om å få ut Robin via Marthe. Under sermonien sier Thea klart i fra om Simen sitt dobbeltspill der han løper mellom de to alliansene på hotellet. Han sier at han er enig i hennes uttalelse.

Det er guttevors og gjengen koser seg i badekaret.

Det blir skikkelig god stemning i badekaret på Paradise Hotel.
Det blir skikkelig god stemning i badekaret på Paradise Hotel. Foto: TV3

Onsdag

Sjeiken er ikke ferdig med å gifte seg, så dag tre byr på en tredje kone. Det blir date der han skal snakke mer med de siste jentene.

De andre får kose seg med dagsfylla etter at gårsdagen bød på litt mye nærkontakt og alkohol. Sjeiken har kost seg på date og finner ut at det er Sofie som er den tredje kona.

Pandoras eske er alltid like spennende, hvor deltakerne får stille hverandre anonyme spørsmål.
Pandoras eske er alltid like spennende, hvor deltakerne får stille hverandre anonyme spørsmål. Foto: TV3

Kvelden byr på at deltakerne ga stille hverandre anonyme spørsmål. Thea blir spurt ut om hvorfor hun har vært så mye på sjeiken, men hun mener at det Henrik som prøver å splitte henne og Robin.

Torsdag

I dag får sjeiken mulighet til å låse seg med en av konene han har hatt gjennom uken. Da blir Marthe den utvalgte av Adrian.

Simen setter da i gang en kampanje for å redde seg bak Tea Kristine for å skyve ut Henrik. Det går ikke veien, så Simen stiller seg bak Sofie under parsemonien bare fordi han vet at han må sjekke ut.

Simen blir den som sjekker ut fra Paradise Hotel.
Simen blir den som sjekker ut fra Paradise Hotel.

Simen får en siste mulighet til å påvirke spillet med å skulle gi en utfordring til et par. Om de klarer oppgaven så vil de få en makt, om ikke vil de stå i stor fare.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!