<b>SLUTT: </b>Ingrid Aguiluz og Erik Anders Sæter har gjort det slutt.
SLUTT: Ingrid Aguiluz og Erik Anders Sæter har gjort det slutt. Foto: Instagram/Erik Anders Sæter

Paradise-paret: Ja, det er slutt

Ingrid Aguiluz og Erik Anders Sæter har avsluttet forholdet.

Publisert

Ingrid Aguiluz (21) og Erik Anders Sæter (21) har valgt å gjøre det slutt. Det skriver Aguiluz på sin egen blogg:

- Jeg sliter veldig mye med å skrive dette innlegget. Jeg har tenkt flere ganger på hvordan jeg skal skrive dette til dere. Skal jeg i det hele tatt skrive det på bloggen eller ikke? Det er mitt liv og svært personlig, men i og med at jeg deler personlige og tunge ting på bloggen så er det riktig for meg å dele dette også. (...) Ja, det er slutt mellom Erik og meg, deler 21-åringen.

Paret møttes under årets «Paradise Hotel» og har vært blant de mest profilerte parene etter årets sesong var over. Begge har satset hardt på en karriere i sosiale medier og rampelyset etter oppholdet på hotellet i Mexico.

Bloggeren er ærlig om at lite tid og avstand har tæret på kjærlighetsforholdet. Aguiluz bor i Stavanger, mens Sæter bor i Oslo. 21-åringen skriver at de bare har møttes én gang siden Sæter kom hjem fra innspilling av Kjendis-Farmen tidligere i sommer.

- Han (Sæter, red. anm.) kom hjem for bare noen få uker siden og vi har nesten ikke hatt tid til hverandre siden da, vi har møttes en gang og vært sammen på Palmesus og det sårer meg så sinnsykt mye. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, skriver hun ærlig.

Nyheten om bruddet kommer bare dager etter det ble kjent at de to tidligere «Paradise»-deltagerene Isabell Raad og Pierre Olsson har gjort det slutt.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.