ARTISTDRØM: Waldig Amasri på premierefesten for «Paradise Hotel». Han har en drøm om å bli artist, og synes derfor Pærra var det perfekte utgangspunkt for å vise folk hvem han er.
ARTISTDRØM: Waldig Amasri på premierefesten for «Paradise Hotel». Han har en drøm om å bli artist, og synes derfor Pærra var det perfekte utgangspunkt for å vise folk hvem han er. Foto: Felicia Noelle Donkor / Side2.no

Underholdning

«Paradise Hotel» 2019: Derfor har de valgt å være med

Vi tok en prat med de spente deltakerne før premieren mandag.

Publisert Oppdatert

Storgata, Oslo (SIDE2): Mandag kveld var det klart for den store premierefesten for «Paradise Hotel», festen som samler både nye og gamle deltakere og pressen, for en siste temperaturmåling før det braker løs på skjermene mandag til torsdag hele våren.

Det populære realityprogrammet er nå inne i sin ellevte sesong, og nytt av året er at tre lag skal konkurrere mot hverandre fra start: lagene «Himmel», «Helvete» og «VIP».

Les også: Dette er deltakerne i Paradise Hotel 2019

Vi tok en prat med en håndfull av deltakerne for å høre hva deres tanker er før første episode:

- Jeg passer perfekt inn her

Walid Amasri (22) er egentlig utdannet radiograf, men jobber for tiden som artist/modell. Han sier det å få være med i realityserien er hans beste opplevelse så langt i livet. Den snakkesalige karen fra Finstadjordet snakker i varme ordlag om opplevelsen, og folkene han møtte.

- Jeg har møtt de vakreste menneskene jeg noen gang har møtt i mitt liv, de mest ekte og kjærlige. Jeg har hatt det så perfekt og jobbet mye med meg selv for å ha selvtilliten for å være der, og så ser jeg at «shit, jeg passer perfekt inn her».

Walid drømmer om å bli artist, og forteller at han hadde en klar baktanke med deltakelsen.

- Jeg skal være den beste artisten i Norge. Hvordan får jeg det til? Ved at folk blir kjent med hvem jeg er før musikken. Folk blir kjent med musikken og hører ordene, og tror kanskje ikke på det som står. Men så ser de den lojale, glade meg, og ser kanskje en helt annen side ved musikken. Litt sånn «Wow! At det fantastiske mennesket her kan føle dét», skjønner du? Jeg ville at folk skulle bli glad i meg, før musikken.

- Og da tenkte du at «Paradise Hotel» var en god idé?

- Du kan ikke vise folk mer hvem du er enn ved å være med på «Paradise Hotel». Ti minutter etter at jeg gikk inn på hotellet glemte jeg at det fantes kameraer, glemte at det var TV, glemte alt. Jeg bare: «Nå skal jeg lage et helvete. Nå skal jeg lage fest».

Mye bromance

Floyd Olsen (22) fra Elverum forteller at også han har en baktanke med sin deltakelse i realityshowet.

- Du er jo den som kanskje markerer seg som den største spilleren så langt. Hvorfor har det vært viktig for deg å spille spillet?

- «Paradise Hotel» er ikke «Ex On The Beach». Det er ikke party, det er ikke fyll, det er ikke drama, det er et spill, og alt der inne handler om tankegang. Så der inne var det om å gjøre å blokkere mest mulig følelser ute, og det gikk jo ikke.

LOVER BROMANCE: Det ble ikke forelskelse for Floyd Olsen, men mye bromance, ifølge ham selv.
LOVER BROMANCE: Det ble ikke forelskelse for Floyd Olsen, men mye bromance, ifølge ham selv. Foto: Felicia Noelle Donkor / Side2.no

- Ble det varme følelser?

- Nei, det ble ingen følelser for jenter der inne, men vennskap og brorskap. Der fikk jeg skikkelig følelser. Så «bromancen» var der.

- Hva ville du ha ut av «Paradise Hotel»-deltakelsen din?

- Jeg jobber som selger, og hvis jeg da kan bruke meg selv som en merkevare gjennom eksponeringen for å ordne avtaler, sponsorater, partnerskap, management og musikkavtaler ved å komme meg inn i markedet blant realitydeltakere. Så kan jeg være den som fikser realitydeltakere bedre kontrakter. Nå er jeg bookingansvarlig for artistene i Non Stop Music, og booker alle konsertene til artistene der.

- Du vil være businnessmann, du da?

- Jeg elsker å drive business og det er ingen ting jeg liker bedre enn salg.

- Hardt spill

Instagrammer og lærervikar Sofie Karlstad (24) forteller til Side2 at følelsen før premieren var bra, men at det også knytter seg spenning til den spesielle kvelden.

Sofie Karlstad (24).
Sofie Karlstad (24). Foto: Felicia Noelle Donkor / Side2.no

- Vi er vel alle spent på å se hva slags karakterer vi blir. Man vet aldri hvordan man blir seende ut til slutt, for jeg tror ikke man har et så stort perspektiv på hvordan man har oppført seg før man ser det på TV. Og så har det vært ganske hardt spill i år, og jeg tror alle vil få en badass attitude der inne. Jeg er spent på å se hvordan jeg funker i den rollen.

Hun lover en sesong med mye drama og krutt.

Sofie, som har godt over 140.000 følgere på Instagram, forteller at hun ikke har planer om å jobbe mer for å få fart på sin egen konto gjennom å delta i «Paradise Hotel».

- Jeg tror det er noe som skjer naturlig. Er folk interessert i å følge med, så får man vel noen flere følgere.

Hun forteller at hun liker å kombinere de to rollene sine.

- Jeg synes begge deler er gøy, jobbe som lærer og komme tilbake til den lille bygda jeg er fra. Og så synes jeg det er gøy å gjøre noe ekstraordinært.

«Paradise Hotel» går på TV3 fra mandag til torsdag klokken 21.30.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!