Foto: Silje Bjørnstad (Nettavisen)

- Paradise er ikke et sex-hotell

Triana Iglesias om programlederrollen i «Paradise Hotel».

Publisert

Mexico (SIDE2): I disse dager sjekker det inn nye gjester på «Paradise Hotel». For syvende gang er Triana Iglesias (32) igjen klar for programlederrollen i realityserien.

Selv sier 32-åringen at hun stortrives som programleder for det mye omdiskuterte TV-programmet og at «Paradise Hotel» er mer enn bare sex.

- Ikke et «sex-hotell»

- Paradise Hotel har fått et stempel som «sex-hotellet», men hvis du ser på programmet så er det ikke sex det handler om, det handler om relasjoner. Og det er mye humor, sier Triana til Side2.

Programlederen, som også arbeider som skuespiller og modell, sier hun har forståelse for at folk er skeptiske til hennes programlederrolle i realityserien, men at hun forsøker å fokusere på de positive tilbakemeldingene.

- Jeg opplever negative reaksjoner uansett hva jeg gjør, men det er alltid mest positive reaksjoner og tilbakemeldinger altså! Jeg tar imot det som er konstruktivt og folk må jo få mene det de vil, forklarer Triana.

- Når det gjelder min rolle som programleder i «Paradise Hotel» så skjønner jeg at folk har de tankene og meningene som de har, men likevel opplever jeg mest positivt. Og det som er viktig for meg, og som jeg fokuserer mest på, er at «Paradise»-deltakerne sier de har hatt en opplevelse for livet.

LES også: Dette er jentene i årets "Paradise Hotel"

OG les: Jeg blir irritert av stygge jenter 

(artikkelen fortsetter under bildene)

Foto: Silje Bjørnstad, Mediehuset Nettavisen

- Får hjemlengsel

I forbindelse med TV-innspillingen må Triana være i Mexico i to måneder. Den vakre brunetten innrømmer at det til tider kan være tøft, men påpeker samtidig at hun elsker jobben sin.

- Jeg får veldig hjemlengsel. Det er mye jeg savner fra Norge når jeg er her nede! En utfordring er å ikke lage maten min selv. Jeg er veldig glad i å lage mat og jeg er vegetarianer, så det kan av og til være litt vanskelig her nede i Mexico. Men vi har en god kokk, så det går bra, sier programlederen

- Hva med kjæresten din – er han med til Mexico?

- Han er ikke her nå, men han kommer på besøk, smiler TV-kjendisen.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Triana Iglesias er på plass som programleder for den syvende sesongen av "Paradise Hotel".
Triana Iglesias er på plass som programleder for den syvende sesongen av "Paradise Hotel". Foto: Silje Bjørnstad, Mediehuset Nettavisen
Foto: (Silje Bjørnstad, Mediehuset Nettavisen)

- Jeg gjør dette hvert år fordi jeg synes det er gøy og jeg elsker å være her nede. Det er så vakkert her og selv om jeg er programleder for det samme programmet år etter år, så blir det likevel ikke det samme. Det er nye deltakere og nye ting som skjer, så det er nye utfordringer for hver nye sesong.

Men programlederen kunne aldri selv tenkt seg å sjekke inn på hotellet som deltaker.

- Ha ha! Jeg begynner jo å bli så gammel nå! Nei, jeg tror ikke jeg hadde vært tøff nok. Jeg trives som programleder jeg! ler Triana. 

MER Paradise:Flere søkere til Paradise Hotel enn til lærerutdanningen

OG mer:I ettertid skammer jeg meg

Følg oss på Facebook for flere nyheter om Paradise Hotel!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!