Paradise-deltaker: - Jeg klarer ikke å ligge med noen som ikke betyr noe

Bli bedre kjent Paradise-jentene «Imme» og Eileen.

Publisert

(SIDE2): Denne uka ble årets første deltakere i Paradise Hotel avslørt.

Forrige uke ble det også kjent at artist Sandra Lyng står bak årets «Paradise»-låt med sangen «Moonrise».

Vi har tillegg sett at programleder Triana Iglesias i år inviterer til et splitter nytt hotell.

Det er seks jenter og fem gutter som sjekker inn på hotellet den første uka.

En av årets Paradise-jenter er Irmelin «Imme» Snarberg (20) fra Bergen, som sier hun er avhengig av trening og sjokolade, men holder seg unna alkohol. Side2 møtte deltakeren i Mexico.

Gikk opp ti kilo før Paradise Hotel

Til Side2 forteller «Imme» at hun er med på Paradise Hotel for opplevelsens skyld, men at hun selvfølgelig gjerne vil vinne.

REALITY: Dette er de første deltakerne som sjekker inn på årets Paradise Hotel.
REALITY: Dette er de første deltakerne som sjekker inn på årets Paradise Hotel. Foto: Silje Bjørnstad (Side2)

Selv beskriver 20-åringen seg selv som glad, ærlig og positiv.

- Paradise Hotel blir jo som gratis ferie, men man har jo en baktanke om at man vil vinne! Jeg tror jeg kommer til å være hun søte som er grei med alle, sier «Imme» til Side2.

Brunetten har blant annet jobbet som bartender, men selv holder realitydeltakeren seg unna alkohol og drinker.

- Jeg har ikke lyst til å drikke. Jeg koser meg fint uten. Mange drikker for å kunne klare å brette seg ut, men det klarer jeg fint uten alkohol. Jeg trenger bare en sjokolade eller sjokolademelk, ler Irmelin.

For bergensjenta sier hun er avhengig av sjokolade, men til gjengjeld er hun også glad i å trene.

20 ÅR GAMLE IRMELIN kalles for Imme og er klar for Paradise Hotel.
20 ÅR GAMLE IRMELIN kalles for Imme og er klar for Paradise Hotel. Foto: Silje Bjørnstad (Side2)

- Jeg får dårlig samvittighet av å ikke trene. Til vanlig trener jeg syv til ni ganger i uka, så det blir en utfordring å være på Paradise Hotel! Så rett før jeg reiste til Mexico så «bulket» jeg og gikk opp ti kilo, avslører 20-åringen.

Faller for yngre gutter

Når det gjelder gutter blir «Imme» sjarmert av de som er litt yngre enn henne selv.

- Jeg går alltid for yngre gutter med «babyface» som er veldig søte. Og gutter med mørke bryn, blåe øyne, tatoveringer og muskler er jeg glad i. Og han må ha god humor! sier Paradise-deltakeren.

- Men jeg liker ikke gutter som tror de er bedre enn andre. Det klarer jeg ikke!

Hva tenker du om å ha sex på TV?

- Jeg vet jeg ikke kommer sex på TV. Jeg klarer ikke å ligge med noen som ikke betyr noe, og har kun hatt sex med dem jeg har vært sammen med.

- Tar ting som det kommer

En annen Paradise-deltaker er Eileen Eriksen (23) fra Sarpsborg. Hun jobber som helsefagarbeider og beskriver seg selv som spontan, ambisiøs og omsorgsfull.

PARADISE-JENTENE Eileen Eriksen og Irmelin Snarberg.
PARADISE-JENTENE Eileen Eriksen og Irmelin Snarberg. Foto: Foto: Rune Bendiksen / Makeup og styling: Lillian Aasebø (TV3)

- Jeg prøver ikke å ha noen forventninger til hvordan det blir å være med i Paradise Hotel, fordi man ikke klarer å forutse hva som vil skje der inne. Så jeg tenker å bare ta ting som det kommer, sier Eileen til Side2.

23-åringen forteller at hun er opptatt av blant annet trening, og at hun også liker veltrente gutter som tar vare på seg selv.

- Og jeg liker nok litt eldre gutter, som tenker litt mer. Så må han være selvsikker, fordi jeg selv kan bli veldig usikker hvis jeg er med en usikker gutt.

- Skal aldri si aldri

Men Eileen er skeptisk til å finne kjærligheten inne på Paradise Hotel.

EILEEN ERIKSEN fra Sarpsborg.
EILEEN ERIKSEN fra Sarpsborg. Foto: Silje Bjørnstad (Side2)

- Jeg bruker veldig lang tid på å få følelser for en annen person, så jeg tror nok ikke jeg vil bli forelska inn på Paradise Hotel. Samtidig så vet man aldri hva som kan skje fordi det er en helt annen verden der inne hvor man bare har hverandre, sier 23-åringen.

Hva tenker du om å ha sex på TV?

- Det faller ikke meg naturlig å gjøre det, men man skal aldri si aldri. Og skjer det så er det sikkert en grunn for det. Men det er ikke noe jeg planlegger for å si det sånn.

Opptatt av trening og utseende

Eileen forteller videre at hun er bevisst på å ta godt vare på seg selv. Selv bruker hun trening som terapi og en tid hvor hun får koblet av, og hun er også opptatt av utseende.

- Jeg er veldig opptatt av hud, hår, sminke og sånne ting. Sikkert litt over gjennomsnittet.

Eileen ser frem til festene inne på hotellet og avslører at hun både er glad i alkohol og å danse, men høylydt skriking og show blir hun sliten av.

- Det gjelder både gutter og jenter! Det blir bare mas.

Se årets deltakere her:

Screen9na04

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!