VANNTETT VENNSKAP: Barack Obama og George Clooney nyter den korte båtturen fra Villa Oleandra til stedet hvor de skulle delta på et veldedighetsarrangement.
VANNTETT VENNSKAP: Barack Obama og George Clooney nyter den korte båtturen fra Villa Oleandra til stedet hvor de skulle delta på et veldedighetsarrangement. Foto: Matteo Bazzi / AP / NTB scanpix

Underholdning

Obama-familien på drømmeferie i Sør-Europa

Barack Obama tok med seg kona og døtrene til Sør-Europa. Her koste de seg på ferie med den ene superstjernen etter den andre.

Publisert

Først dukket USAs tidligere president Barack Obama (57) opp i Stockholm sammen med kona Michelle Obama (55) og døtrene Malia (20) og Sasha (18).

Her talte han blant annet på konferansen Brilliant Minds på Grand Hotel i den svenske hovedstaden og møtte i den forbindelse Sveriges statsminister Stefan Löfven (61), kong Carl Gustaf (73) og dronning Silvia (75) og ikke minst den unge klimaaktivisten Greta Thunberg (16).

Så var det dags for selve ferien, og turen gikk videre til den solfylte franske rivieraen. I idylliske Eze mellom Nice og Monaco ble det tidligere presidentparet observert sammen med U2-vokalisten Bono (59) og gitaristen The Edge (57).

De irske bandkollegene kjøpte det flotte huset Villa Les Roses sammen i denne byen i 1993.

Kjendisene spiste lunsj sammen på restauranten La Chèvre d'Or, som har to Michelin-stjerner og en fantastisk utsikt over rivieraen.

<b>FINT GJENSYN:</b> Obama-ekteparet spiste middag sammen med Monacos fyrste på The Grill i Monte Carlo. Her er Albert og Michelle sammen ved en tidligere anledning. 
FINT GJENSYN: Obama-ekteparet spiste middag sammen med Monacos fyrste på The Grill i Monte Carlo. Her er Albert og Michelle sammen ved en tidligere anledning.  Foto: AFP / NTB scanpix

Møtte Monacos fyrste

Samme kveld sto nok et stjernemøte for tur. Da dro Obama-familien til Monaco for å møte fyrst Albert (61).

– Det var et utrolig sikkerhetsopplegg, men de spise middag sammen på The Grill, avslører en kilde til bladet People.

Restauranten The Grill ligger på takterrassen på fasjonable Hotel de Paris i Monte Carlo med utsikt over havet, kasinoet og operahuset.

Overnattet i Clooneys feriehus

Senere gikk reisen videre til Nord-Italia og Comosjøen. Her har nemlig Hollywood-stjernen George Clooney (58) sitt fasjonable feriehus, og Obama-familien fikk overnatte her.

Den ene kvelden ble eks-presidentparet observert i båt sammen med George og kona Amal Clooney (41). Da var det duket for veldedighetsarrangementet The Clooney Foundation for Justice, som George og kona opprettet sammen.

VAKKERT: Fantastiske Villa Oleandra i Laglio ved Comosjøen er George Clooneys sommerbolig. Obama-familien fikk muligheten til å tilbringe en helg her med Clooney-ekteparet.
VAKKERT: Fantastiske Villa Oleandra i Laglio ved Comosjøen er George Clooneys sommerbolig. Obama-familien fikk muligheten til å tilbringe en helg her med Clooney-ekteparet. Foto: AP / NTB scanpix

Etter en kort båttur fra Clooneys hjem Villa Oleandra steg mennene først i land på brygga, og to gentlemen hjalp deretter sine koner i land, viser en video på Instagram.

Politikeren og skuespilleren har kjent hverandre siden Obama var senator. Obama har tidligere omtalt Clooney som en god mann og en god venn.

Hollywood-stjernen var en av Obamas største tilhengere gjennom de åtte årene han var USAs 44. president, og vennskapet er åpenbart like sterkt i dag.

PÅ VEI I LAND: George Clooney og Barack Obama på vei i land ved Lake Como i Italia.
PÅ VEI I LAND: George Clooney og Barack Obama på vei i land ved Lake Como i Italia. Foto: Splashnews.com / NTB scanpix

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!