Hvor er Thea er TV 2s nye krimserie, som har premiere neste uke. Serien bruker mange av de samme sosiale medier- grepene som NRKs Skam.
Hvor er Thea er TV 2s nye krimserie, som har premiere neste uke. Serien bruker mange av de samme sosiale medier- grepene som NRKs Skam. Foto: TV 2

Ny Skam-vri: Hvor er Thea?

TV 2 satser på ny spenningsserie med blogg og Instagram.

Publisert

Til alle dere med abstinenser etter Skam, sjekk her:

«Liv og Thea har bodd sammen i kollektiv det siste året, men en dag i september kom Thea aldri hjem etter en kveld på byen. Nå har Liv startet en videoblogg for å få hjelp til å finne henne, men ganske snart finner Liv ut at hun kanskje ikke kjenner Thea så godt som hun trodde», heter det i programomtalen til serien «Hvor er Thea?».

Søndag 1.oktober har konseptet premiere på TV 2 Sumo. Serien har ti episoder og bruker noen av grepene som suksessen med NRK-serien «Skam» - man kan følge handlingen på både blogg og Instagram.

Les mer: Ulrikke Falch: - Vi venter på en ny Skam-sesong

seriens blogg ble det lagt ut et innlegg for allerede en uke siden. Her etterlyses Thea Vinger, og bestevenninnen skriver (fiktivt) at hun ble sett sist på Parkteatret på Grünerløkka, Oslo. På bloggen vil det bli oppdatert når det skjer noe nytt. To innlegg er blitt postet, og det siste beskriver hvor Thea ble sett sist, sammen med teksten:

«Er det noe med ansiktsuttrykket hennes? Innimellom tenker jeg at det bare ser ut som vanlige Thea, men så kan jeg plutselig tenke at det er noe annet der … Hun ser liksom litt for likegyldig ut. Nesten litt nummen. Eller? Det ser ut som hun er så langt borte, liksom. I en annen verden.»

Skuespiller Iben Akerlie har rollen som Liv. Iben er kjent fra blant annet NRK-serien Mammon, og har skrevet barneboken Lars er LOL.

Denne bursdagslørdagen trenger vel ingen bildetekst

A post shared by @ hvorerthea on

Hvor er Thea sendes på TV 2Sumo fra 1.oktober, TV 2 på torsdager og gir updates på hjemmesiden hver dag.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.