Foto: (TV3)

- Norske menn er veldig kule

Triana synes det er deilig være singel.

Publisert

(SIDE2): I september i fjor ble det kjent at Triana Iglesias og Nils Olav Lausund hadde valg å gå hver til sitt.

Triana, som snart vil være å se som programleder under årets Paradise Hotel, har ingen problemer med å være alene.

Rusten
- Jaaaaa, det er veldig deilig å ha så mye tid til seg selv. Jeg koser meg skikkelig! Selv om jeg i grunnen bruker tida på akkurat det samme som før, jeg jobber mye og jeg reiser en del. Jeg har ikke hatt tid til å komme meg så mye på sjekker'n enda, men hvis jeg skal det tror nok jeg er litt rusten og vil trenge hjelp. Det blir ikke med det første, altså, sier hun til Dagbladet Fredag.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Glamourmodellen og programlederen er kjent for sitt vakre ytre, og det er ingen tvil om at det er mange skandinaviske gutter som gjerne kunne tenkt seg en date med Iglesias.

Ikke gentleman
- Med få unntak oppfører de seg veldig bra. Norske menn er veldig kule. Jeg trenger ingen gentleman med store fakter, jeg liker at gutta er litt kompiser, og slik er norske menn, sier hun.

Triana og Nils ble kjent i 2006 og ble raskt et par. I 2007 flyttet de sammen, og de kjøpte en leilighet på Frogner i Oslo i 2010.

- Vi er fortsatt veldig gode venner. Nils er en av de aller beste vennene jeg har - og det kommer han til å være resten av livet, sa Iglesias etter bruddet.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!