FORELSKET: 
Nicolay Ramm og forloveden Josephine Granlie nøt en velfortjent ferie i California i påsken i år. Her er de i Los Angeles.
FORELSKET: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Granlie nøt en velfortjent ferie i California i påsken i år. Her er de i Los Angeles. Foto: Privat

Gullruten 2019

Nicolay Ramm fridde på kjærlighetsferie: - Josephine er varm og omsorgsfull

NRK-stjernen gikk ned på kne da de besøkte Santa Barbara i USA. – Vi var tidlig oppe en morgen og gikk rundt i byen, og da fant jeg det perfekte stedet, røper han.

Publisert Oppdatert

NRK-profil Nicolay Ramm (30) gjør stor suksess med humorprogrammet «Ramm, ferdig, gå!» på NRK. Han har lagt bak seg en hektisk tid etter å ha ledet «Helt Ramm – Alpestreker» fra ski-VM 2019 i Seefeld.

Nylig dro han til California sammen med kjæresten Josephine Granlie (30) for å lade batteriene.

– Det var helt herlig. Høsten og vinteren var rimelig nonstop for min del, med show på Latter, Idrettsgallaen og ski-VM i Østerrike på rekke og rad, så det var deilig å kunne dra i håndbrekket og tenke på noe annet enn jobb for en stund, sier en glad Nicolay til Her og Nå.

MORGENTUR: Her er paret fotografert under en grytidlig gåtur på Santa Monica Pier i Los Angeles.
MORGENTUR: Her er paret fotografert under en grytidlig gåtur på Santa Monica Pier i Los Angeles. Foto: Privat

Fant det perfekte stedet

Da de besøkte en av Californias kystbyer skulle det vise seg å bli en mer minneverdig opplevelse for Josephine enn hun hadde sett for seg.

– Jeg fridde i Santa Barbara, som er en vakker kystby nord for Los Angeles. Min kjæreste Josephine har gått på skole der, så byen har en spesiell betydning for henne, forteller Nicolay.

Han hadde planlagt frieriet en god stund før det skjedde, men tidspunktet ble avgjort kort tid før han stilte det romantiske spørsmålet.

– Vi var tidlig oppe en morgen og gikk rundt i byen, og da fant jeg det perfekte stedet, forteller han fornøyd.

Paret har vært sammen i litt over fire år, og forelskelsen blomstrer fremdeles.

– Josephine er varm, omsorgsfull, lite selvhøytidelig og inkluderende. Hun er ti av ti, roser den populære TV-stjernen.

View this post on Instagram

I LIKED IT SO I PUT A RING ON IT🌟💍

A post shared by Nicolay Ramm (@nicolayramm) on

GOD STEMNING: NRK-stjernen poserer strålende fornøyd foran Golden Gate i San Francisco.
GOD STEMNING: NRK-stjernen poserer strålende fornøyd foran Golden Gate i San Francisco. Foto: Privat

- Utrolig stas

Nicolay er klar over at det ikke er «bare bare» å være samboeren hans.

– Forhåpentligvis er det gøy å leve med meg. Det er jo sjelden stille og alltid mye som skjer. Samtidig som jeg nok er krevende å leve med i den forstand at jeg reiser mye, har en tendens til å tenke jobb døgnet rundt og har mindre fritid enn jeg kanskje skulle ønske meg, forteller Ramm.

ROMANTIKK PÅ LØPEREN: Josephine og Nicolay kom sammen på den røde løperen under Idrettsgallaen i Stavanger tidligere i år.
ROMANTIKK PÅ LØPEREN: Josephine og Nicolay kom sammen på den røde løperen under Idrettsgallaen i Stavanger tidligere i år. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Komikeren er en av de fire finalistene til Publikumsprisen under Gullruten, nominert for blant annet morsomme «Alpestreker».

– Det er så utrolig stas! Så himla gøy at folk har troen på meg også i år. Jeg kan nesten ikke tro det, sier han fornøyd til Her og Nå. I fjor stakk han av med seieren i samme kategori.

– Publikumsprisen åpnet noen nye dører, helt klart. Det blir lagt merke til i bransjen, merket jeg. Jeg unner alle TV-folk en sånn pris!

TAKKNEMLIG: Her er Ramm fotografert da han vant Publikumsprisen under 
Gullruten i fjor. Nå håper han på 
å ta seieren i år også.
TAKKNEMLIG: Her er Ramm fotografert da han vant Publikumsprisen under Gullruten i fjor. Nå håper han på å ta seieren i år også. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Nicolay er takknemlig for at NRK har latt ham få lov til å være en del av «Gullrekka» på fredagene, og håper publikum kommer til å være like fornøyde med årets sesong av «Ramm, ferdig, gå!».

– Jeg føler vi har kommet godt i gang med denne sesongen. Tilbakemeldingene er at det er morsomt å se på, og det er viktig. Vi har masse morsomme gjester i de neste episodene, så jeg gleder meg egentlig bare til fortsettelsen!

Du kan stemme på Nicolay eller andre av finalistene til Publikumsprisen under:

LADET BATTERIENE: Etter en hektisk sesong har det vært fint for Nicolay å ta seg helt fri for en periode.
LADET BATTERIENE: Etter en hektisk sesong har det vært fint for Nicolay å ta seg helt fri for en periode. Foto: Privat
TURIST: Komikeren benyttet USA-turen til å besøke flere severdigheter.
TURIST: Komikeren benyttet USA-turen til å besøke flere severdigheter. Foto: Privat

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!