SKAM: William (Thomas Hayes) og Noora (Josefine Frida Pettersen).
SKAM: William (Thomas Hayes) og Noora (Josefine Frida Pettersen). Foto: NRK

Nei, Skam-Noora og William er ikke et «gulligt» par

Svenskene har fått tilgang på «Skam» - ikke alle liker det de ser.

Publisert

(SIDE2): Før denne SKAM-scenen mellom Isak og Even ble hyllet som det vakreste på TV, gikk Norge av skaftet for kjærlighetsforholdet mellom Noora (Josefine Frida Pettersen) og William (Thomas Hayes).

Som psykiater og NA-blogger Fred Heggen påpekte; «Skam»-William  er en skadet gutt.

Screen9v2

Sårbar gutt

- Far er borte, og mor som skulle bekrefte ham, er mest opptatt av sin nye kjæreste. William har en stor sårbarhet. Han har et stort behov for å bli sett. Han fastslår jo hele tiden overfor Noora at «du liker meg, du liker meg», sa Fred Heggen.

Nå har debatten om William og Noora kommet til Sverige.

- Nei, William og Noora i Skam er ikke et «gulligt» par, skriver Malin Nilsson i Nyheter24.

Truer Noora

Nilsson skriver at William er en fyr som føyer seg inn i rekken av andre påståelige og til tider nesten aggressive menn i underholdningssjangeren.

- William er nøyaktig som mange andre menn - en potensiell voldtektsmann som ikke kan ta et nei, skriver hun. Hun mener Williams og Nooras kjærlighetshistorie er bygget på at han begynner å true henne når hun ikke vil gå på date med ham.

LES HELE KOMMENTAREN HER

SE SESONG 3 OPPSUMMERT HER:

Screen9v2

Fremskyndet sesong

Og han lover at om hun går på date, skal han slutte å utnytte venninnen Vilde. Selv om hun sier nei flere ganger, gir han ikke opp, og gjør det veldig klart.

Foto: Nrk

Er William en misforstått gutt eller en evig fuckboy, spurte vi da forholdet raste som verst her hjemme og kjendisene sverget til Noora + William-genser.

I Sverige har SVT fremskyndet sendestart for sesong 2 på grunn av en store interessen.

Og mens vi her hjemme spekulerer i hvem som blir hovedperson i «Skam» 4 , har amerikanske Simon Fuller, mannen bak konseptet «Idol», sikret seg «Skam» for en nyinnspilling for det amerikanske markedet.

Her hjemme tror de fleste at Sana blir hovedperson i sesong 4.

LES OGSÅ: - Hvis jenta anmelder overgrep, så «angrer hun» eller «finner på»

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!