Foto: Paul Weaver (Side2.no)

- Nå må jeg finne fram den rosa slegga

Kona til Stig Henrik Hoff småbitter etter danseexiten.

Publisert

NYDALEN (SIDE2): - Det er kjempesurt at han ryker ut. Familien er todelt; ungene synes det er topp å få pappa hjem. Men for meg personlig, så synes jeg gutta skal få vinne. Nå får jeg hjem en utslitt mann som ikke har vunnet, mens jeg trodde jeg skulle få hjem en utslitt mann med pokal, sier Sølje Bergman, kona til Stig Henrik Hoff, til Side2.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Kona:- Han skulle vinne
Hun la ikke skjul på at hun var skuffet over ektemannens «Skal vi danse»-exit lørdag kveld.

- Jeg trodde han skulle vinne, og det tror jeg egentlig fortsatt. Han skulle vinne, det var planen. Det er ganske kjipt når han kommer hjem med en tredjeplass, men den diskusjonen skal vi ikke ta nå, sa hun smått ironisk etter at resultatet var klart.

Også Stig Henrik Hoff var småskuffet etter å ha måtte nøye seg med en bronseplass.

- Det er kjempesurt. Nå var jeg klar for finale, og vi hadde masse mer å by på. Alexandra og jeg har hatt det kjempegøy, «Hoffer'n» til Side2.

- Vi hadde det gøy
Dansepartner Alexandra Kakurina forsøkte å se positivt på tredjeplassen.

- Man må velge å se positivt på dette. Vi hadde gledet oss til å danse showdans, og nå får vi jo ikke det. Når vi gikk ut på dansegulvet var vi innstilt på at vi skulle ha det gøy, og det hadde vi, sier Kakurina til Side2.

Mens han i 11 uker har måttet bruke nesten hver eneste dag på dansing, kan Stig Henrik Hoff se fram til en mer rolig uke nå.

- Skal få Solo og sjokolade
Kona lover derimot å trøste Stig Henrik dagen derpå.

- I morgen må han stå opp med barna, så skal jeg sove. Nei, vi skal ligge i sengen, så skal jeg trøste ham med Solo og sjokolade, sier Sølje Bergman.

På spørsmål om hvem av Aylar Lie og Åsleik Engmark ekteparet Bergman Hoff ønsker skal vinne dansekonkurransen, svarer Stig Henrik at han ikke vet. Kona Sølje er derimot langt mer bestemt.

- Favoritt i finalen? Det er selvfølgelig Stig Henrik. Jeg regner med at en av dem blir syke, sånn at Stig Henrik kan komme inn igjen. Hvis ikke så skal jeg ta den rosa sleggen, og sørge for at han kommer inn igjen til finalen, svarer Sølje.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

3908

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!