Foto: (HBO)

Nå lages det en forløperfilm til The Sopranos

Og den skal skrives av skaperen av den legendariske TV-serien.

Publisert

Skaperen av den ikoniske TV-serien The Sopranos, David Chase, har sagt ja til å skrive og produsere en forløperfilm til HBO-suksessen. 

Ifølge Deadline skal den amerikanske tv-produsenten og manusforfatteren jobbe for New Line, som har kjøpt rettighetene til å lage en film basert på hendelsene før serien. 

Les også: Her er TV-seriene Side2-redaksjonen anbefaler

Filmen har arbeidstittelen «The Many Saints of Newark», og skal ta for seg opprørene i Newark på 1960-tallet. Under opprørene var det anspent stemning mellom afroamerikanerne og italienskamerikanerne, og konflikten mellom de kriminelle delene av de to gruppene ble svært voldelig. 

Enkelte av karakterene de fleste kjenner til fra serien kommer også til å spille en rolle i filmen, og det spekuleres i om en av de sentrale karakterene kommer til å være Tony Sopranos far, Giovanni «Johnny Boy». Han også er den tidligere lederen av Sopranos-gjengen i New Jerseys mafiamiljø. 

Foto: HBO

Ifølge Independent har David Chase tidligere sagt til Entertainment Weekly at han kunne tenkt seg å gjøre en forløper til The Sopranos, men bare hvis det hadde noe med serien å gjøre. 

The Sopranos gikk på HBO fra 1999 til 2007, og fulgte maifabossen Tony Sopranos gjennom både personlige og profesjonelle problemer. 

Avdøde James Gandolfini spilte hovedrollen som Tony Soprano

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.