Foto: Det Nye (Faksimile)

Nå kaster hun klærne

Inger-Lise Hansen provoserer igjen - i lettkledd positur.

Publisert

(SIDE2): Inger-Lise Hansen slutter ikke å provosere. Først rystet hun KrF med oppsiktsvekkende utspill. Nå poserer KrF-nestlederen i utringet underkjole i motebladet Det Nye.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Komfortable klær
Inger-Lise møtte sterk motstand fra sitt eget parti da hun tidligere i vinter ville endre på KrFs Israel-politikk og åpne for vinmonopol i alle landets kommuner. Nå provoserer hun igjen.

- Dette er klær jeg er komfortabel med å stille i. Jeg har ikke tatt på meg noe annet enn det jeg kunne ha kledd meg i selv, sier Hansen ifølge VG.

KrF-politikeren er avbildet med sotete øyne, høyt rufsete hår og ikledd kun undertøy og korte kjoler. I bladet innrømmer hun også at hun ofte har kledd seg bevisst i utfordrende klær - nettopp for å provosere.

– Jeg har mer enn en gang kledd meg litt sexy for å provosere. Gjennom et slikt portrett får man uttrykt andre sider av seg selv, og ikke bare politikeren, sier Hansen til bladet.

Til daglig er Hansen student og ansatt på KrFs partikontor. Hun er gift med lokalpolitiker i KrF, David Hansen, og sammen har de datteren Filippa.

Bladet kommer i salg fredag 26. mars.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!