Foto: Daniel Welle (Side2.no)

Moren døde under fødselen

Anna Ankas vanskelige start på livet.

Publisert

(SIDE2): Anna Anka (40) er kjent for både på-kanten uttalelser, sitt turbulente ekteskap til Paul Anka og nå som deltaker i Skal Vi Danse her hjemme. Til Se og Hør forteller hun derimot om hvordan det var å vokse opp uten sin biologiske familie.

Døde
Ankas mor døde nemlig da hun fødte datteren. Anna er ifølge svensk presse født i polen, og har aldri kjent sin familie, som angivelig også består av tre storesøsken.

- Som barn forsto jeg ikke hva det betydde å være uten en biologisk mor eller familie. Jeg brydde meg heller ikke om det. Men da jeg kom i ungdomsårene, tenkte jeg mer på det. Jeg lurte noen ganger på hvorfor det hadde blitt slik, men det er ikke noe tema nå. Jeg setter pris på at mamma ga meg livet, sier hun til ukebladet, og understreker at hun ikke har behov for at folk synes synd på henne.

Flyttet rundt
Hennes biologiske far valgte å overgi barna sine til adopsjon da moren døde, og Anna endte i en familie preget av alkoholmisbruk. Som 15-åring tok hun kontakt med Bjuv kommune i Skåne i Sverige, og hun endte deretter opp i en fosterfamilie der. Der fant Anka trygghet og kjærlighet.

Hun sier det har gjort henne trygg på sin egen rolle som mor.

Anna og eksmann Paul Anka har sønnen Ethan (6) sammen og Anna Anka har i tillegg datteren Ellie (9) fra et tidligere ekteskap.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Foto: Paul Weaver

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!