TRIVES: Miranda Kerr er fornøyd med kroppen sin etter å ha blitt mor for andre gang. Hun oppfordrer kvinner til å tenke at de ikke trenger å ha hastverk med å komme i form etter en fødsel.
TRIVES: Miranda Kerr er fornøyd med kroppen sin etter å ha blitt mor for andre gang. Hun oppfordrer kvinner til å tenke at de ikke trenger å ha hastverk med å komme i form etter en fødsel. Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

Underholdning

Miranda Kerr: - Vi trenger ikke skynde oss tilbake i form etter å ha født

Supermodellen sier hun setter pris på «mammakroppen» i nytt intervju.

Publisert Oppdatert

Den australske modellen Miranda Kerr (35) sier at hun aldri har følt seg mer tilfreds, seks måneder etter å ha født sin andre sønn, Hart.

Det er i et intervju med Marie Claire Australia at hun forteller at hun trives med «mammakroppen».

- Det er veldig viktig at vi som kvinner er snille med oss selv og ikke føler at vi ikke trenger å skynde oss tilbake i form etter å ha født en baby, sier Kerr til magasinet.

- Det er helt greit, jeg har en «mammakropp» og det går bra!

Les også: Derfor går man opp 13 kilo i snitt under en graviditet

View this post on Instagram

Love from Shanghai 😘

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Miranda Kerr er kanskje best kjent for de fleste som en av undertøysmerket Victoria's Secrets «engler», og har en lang og suksessfull karriere bak seg som modell.

Ifølge Marie Claire ble Miranda Kerr fotografert av paparazzier i tide og utide under begge graviditetene sine, og flere medier laget en rekke saker om hvor stor hun hadde blitt.

- Jeg bryr meg ikke. Det er en del av det. Det tok ni måneder, eller ti måneder, å skape et vakkert barn og det kan ta ti måneder til før man føler seg bra i en badedrakt igjen. Eller lenger. Eller aldri!

Les også: Gravide Sandra Lyng snakker ut om kroppskommentarer: - Folk er klumsete med valg av ord

Hun takker blant annet ektemannen og Snapchat-gründer Evan Spiegel (27) for å ha gjort henne sikker på seg selv. Paret har vært gift i atten måneder.

Fra før har supermodellen sønnen Flynn (7) med ekskjæresten Orlando Bloom.

View this post on Instagram

In solidarity we stand 🖤🤰🏻#timesup

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!