Foto: Amundsen, Paul S. (NTB scanpix)

Minst én av disse har fått seg kjæreste

- Det skjer mye på et halvt års tid, sier «Tigerstaden»-jentene.

Publisert

BERGEN/(Side2): Fire jenter fikk ekstra mye oppmerksomhet fra både fotografer og journalister under TV 2s høstlansering i Bergen tirsdag formiddag.

Siden april i år har Carina Dahl (27), Linni Meister (26), Mari Haugersveen (29) og Therese Haugsnes (29) blitt fotfulgt av et kamerateam i forbindelse med innspillingene av den nye Bliss-realityen «Tigerstaden» - det var tydelig at det var mange av de fremmøtte som var interessert i å vite hva den nye serien har å by på.

- Vi kan avsløre at noen har fått seg kjæreste, sier Mari med et lurt smil.

Hvem det er, og hvor mange av dem som nå ikke er single, vil de imidlertid ikke avsløre, men de fire legger ikke skjul på at det har vært litt dating de siste månedene.

- Det skjer mye på et halvt års tid, sier Carina, og ler.

- Kjempedeilig
Fra før har både Linni og Mari hatt hovedroller i dokusåper, men nå skal de altså dele rampelyset med to andre jenter.

- Det er kjempedeilig, for nå blir det ikke så my press på meg. Jeg synes det har vært helt topp, sier Linni med et stort smil.

- Om vi skulle gått i gang med sesong fire av Linni nå med en gang, så hadde det blitt litt mye, så jeg synes det var mye morsommere å gjøre noe sammen med andre.

- Party-Linni
Hun opplyser videre at de er fire forskjellige jenter, som har fire forskjellige liv, men som har noen få ting til felles.

- I Linni handlet det om Linni, og jeg tok kameraene hjem til Dennis også. Men i denne serien er han ikke med i det hele tatt, så vi får ikke sett så mye av mammarollen.

Hvilken Linni får vi se nå da?

- Nå får vi se karriere- og party-Linni, for det har vi ikke tatt med tidligere, smiler Linni.

- Fokus på det kjipe i forholdet
Også Mari gleder seg til å vise frem en ny side av seg selv.

- Jeg synes det er her er enklere og morsommere. Det blir ikke så mye fokus på meg og mine følelser. Det blir fokus på alle, og vi deler det. Så føler jeg at jeg får vist en litt mer positive side av meg selv, en litt mer riktig side, sier Mari.

- I «Petter elsker Mari» var det mer fokus på det kjipe i et forhold enn det positive. Man får ikke vist den morsomme personen man er. Det er mye morsommere å få lov til å være venninne-Mari og ikke forhold-Mari.

- Litt uvant
Hvordan resultatet av seks måneders filming blir, vet imidlertid ikke de fire jentene helt ennå - og det er tydelig at noen av dem er litt spente på hvordan utfallet blir.

- Vi har filmet i et halvt år og det skal komprimeres til i underkant av seks timer på TV, så det blir veldig, veldig spennende å se hva de tar med. Jeg kan tenke meg de tar med det mest spennende på både godt og vondt, sier Therese.

«Top Model»-vinneren synes i likhet med de andre at det har vært uproblematisk å ha hatt et kamerateam på slep, selv om det var litt uvant i starten. Dette er noe venninnen Carina er enig i.

- Man merker veldig godt at man har to kamera på slep og at man har på seg mick og sånne ting. Det gjelder å ikke tenke på det og fortsette hverdagen som før. Det er litt uvant i starten, men man blir jo vant med det, sier Carina.

Hvorfor takket du ja til å være med på dokusåpen?

- Jeg synes underholdningsbransjen dreier seg om ganske mye. Jeg jobber med musikk og da synes jeg TV og sånne ting hører med. Det handler jo om å promotere det man holder på med.

Til tross for at jentene har vært med å styre noe av innholdet, har de visstnok vært rause med å invitere TV-kameraene inn i livene sine og de understreker at det vi får se på skjermen er real stuff.

- Det er jo livet vårt, det er jo ikke noe manus. Det vi sier og det som skjer er jo realiteten og det er det som gjør de tidligere realityshowene vi har hatt bra. At det er ekte. Man merker når noe er skuespill og når noe er fake, sier Linni.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.