ERFARING: Michelle Obama
bruker sin erfaring fra tiden
som USAs førstedame når
hun gir gode og velmenende
råd til hertuginne Meghan.
ERFARING: Michelle Obama bruker sin erfaring fra tiden som USAs førstedame når hun gir gode og velmenende råd til hertuginne Meghan. Foto: NurPhoto / Contributor / Chris Jackson / Staff / Getty Images

Underholdning

Michelle Obamas råd til hertuginne Meghan: - Ta det med ro

En hektisk timeplan, og ønsket om å imponere alle, kan bli for mye, mener Michelle Obama.

Publisert Oppdatert

Allerede før hun giftet seg med prins Harry (34) var hertuginne Meghan (37) en offentlig person, men det er nok ingenting som kan måle seg med livet som medlem av den britiske kongefamilien.

Den flotte hertuginnen blir observert og bedømt, uansett hva hun gjør og hva hun har på seg.

Presset hun føler på å hele tiden passe inn kan fort bli for mye.

Det vet tidligere førstedame, Michelle Obama (54) alt om. I 2009 ble hun kastet inn i det offentlige livet da ektemannen Barack Obama (57) ble USAs president.

Les også: 8 ganger Michelle Obama var helt fantastisk

Nå bruker hun sin egen erfaring til å gi gode råd til Meghan.

– På samme måte som meg, så har nok Meghan aldri drømt om å ha et liv som dette. Presset du føler på, både fra deg selv og andre, kan noen ganger være overveldende, forteller Michelle i et intervju med Good Housekeeping Magazine.

Meghan har på ingen måte ligget på latsiden etter at hun ble hertuginne, og det er liten tvil om at hun tar rollen sin på alvor.

Nå anbefaler Michelle at Meghan, som venter sitt første barn til våren, om å ta ting litt med ro og ta vare på seg selv.

– Mitt aller beste råd vil være å ta det med ro. Bruk tid, og ikke ha hastverk med å gjøre så mye hele tiden, sier Michelle i intervjuet og legger til:

– Jeg brukte mine første måneder i Det hvite hus til hovedsakelig å bekymre meg for mine døtre, sørget for at de fikk en god start på skolen og at de fikk venner, før jeg tok på meg mer jobb. Jeg tror det er greit, det er til og med bra, å gjøre det, sier hun.