SMILER: Michelle Obama innrømmer at hun er glad for at hun og familien er ute av Det hvite hus.
SMILER: Michelle Obama innrømmer at hun er glad for at hun og familien er ute av Det hvite hus. Foto: Paras Griffin / Getty Images

Underholdning

Michelle Obama: - Jeg måtte ta meg sammen fordi jeg gråt så mye

Den tidligere presidentfruen Michelle Obama innser at livet aldri vil bli det samme igjen. Likevel drømmer hun om å kunne gjemme seg litt bort.

Publisert Oppdatert

Michelle Obama (55) og resten av familien fikk livet snudd på hodet da ektemannen Barack Obama (57) ble valgt til USAs 44. president. Sammen med de to døtrene Malia (20) og Sasha (17) flyttet Obama-paret inn i Det hvite hus i januar 2009.

Etter åtte år i Det hvite hus var det i 2017 slutt da Donald Trump (72) tok over som president. Michelle husker fortsatt sine siste minutter i Det hvite hus.

– Alle gråt. Vi gråt, de ansatte gråt og alle gråt. Det ble svært emosjonelt da vi sa «ha det» til alle sammen, og jeg måtte faktisk ta meg sammen fordi jeg gråt så mye at folk ville trodd at jeg gråt på grunn av Trump-familien hvis jeg gikk ut, sa hun til USA Today nylig.

Livet føles lettere

Tristheten til tross, i et intervju med A-magasinet innrømmer Michelle at hun er glad for å endelig kunne leve mer normalt.

– Det fine med livet akkurat nå er at det føles litt lettere enn i Det hvite hus. Jeg har fremdeles sikkerhetsvakter rundt med meg, men kan bevege meg litt friere. Jeg har vært på fjelltur, kan gå på restaurant, og er i ferd med å få tilbake litt av det normale livet som du mister mens du er i presidentboblen, forteller hun åpenhjertig.

Dagdrømmer om å være mer anonym

Michelle legger ikke skjul på at hun noen ganger skulle ønske hun var anonym.

– Noen ganger dagdrømmer jeg om å kunne sitte helt alene på en fortauskafé og nippe til en drink og se folk som går forbi mens de lever livet sitt. Det hadde vært så deilig, sier hun.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!