- Men sex klarer du å ha?

Sophie Elise i sjokk over svaret legen angivelig ga da hun skulle legges inn på sykehus.

Publisert

(SIDE2): For fem dager siden ble Sophie Elise lagt inn på Ullevål sykehus, men tidligere i dag kunne hun glede alle sine lesere om at hun omsider var hjemme igjen, etter et slitsomt opphold.

LES OGSÅ: Sophie Elise innlagt på sykehus

Spørsmål om sex

I sitt seneste blogginnlegg forteller imidlertid bloggeren om noe hun opplevde som en ubehagelig opplevelse da hun var hos gynekologen i forbindelse med innleggelsen.

Hun hadde hatt med seg venninnen ettersom hun hadde hatt høy feber og var for omtåket til å snakke for seg selv, sier bloggeren. Da hun hadde vært gjennom noe hun beskriver som en rutineundersøkelse, utviklet imildertid samtalen seg i en ubehagelig retning, mener bloggeren.

Det var etter at bloggeren fortalte legen at hun hadde hatt sex kvelden i forkant, at hendelsen oppsto.

Bloggeren skriver dialogen som dette:

Lege: Føler du at du burde bli lagt inn?
Venninnen min: Ja, altså hun ligger jo og drømmer mens hun er våken og klarer ikke snakke, så klart burde hun bli lagt inn?
Meg: Ja, jeg har ikke helt klart å ta så godt vare på meg selv de siste dagene, og..
Lege: Nei, men sex klarer du å ha.

Ukjent sykdom

På dette tidspunktet var det ingen som visste hva som feilte bloggeren. Hun sa selv at hun var redd for å bli sendt vekk fra sykehuset, ettersom hun bodde for seg selv og ikke ville være alene når hun hadde såpass høy feber.

Det hadde legen et enkelt svar på.

«Kan ikke den eller de du ligger med ta vare på deg», skal legen ha sagt i følge Sophie Elises blogg.

- Jeg ble utrolig utilpass og følte meg som et ekkelt lite dyr. Jeg klarte jo ikke si noe i den situasjonen jeg var i, og jeg hadde ham ikke som lege noe mer etter dette. Jeg håper bare ikke denne personen snakker slik til flere pasienter, det gjorde situasjonen der og da helt forferdelig for meg, skriver bloggeren.

Sophie Elise vet fremdeles ikke hva som feilet henne, men ble altså innlagt etter flere dager med høy feber. Hun tror det var en infeksjon i bekkenet eller nyrene, men etter noen dager med antibiotika er hun nå oppe på føttene igjen.

Side2 har kontaktet Ullevål Sykehus, som ikke har noen kommentar til saken.

- Ingen kommentar utfra den taushetsplikten vi er belagt, sier pressekontakt for Ullevål til Side2.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!